DüğünBuketi, DüğünYardımcısı ve Çeyiz Listem markalarının sahibi KABİ Partners, 60 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

Bilgehan Yılmaz tarafından 2016 yılında DüğünBuketi.com ile temelleri atılan KABİ Partners, 60 milyon TL değerleme ile yeni bir yatırım aldı

Girişim; düğün öncesi, sırası ve sonrasında duyulan tüm ihtiyaçlara yönelik veri odaklı pazarlama ürünleri geliştiriyor. Her ay 500.000’den fazla çiftin düğün taleplerine karşılık verebilen KABİ Partners’ın arkasında 70 kişilik bir ekip çalışıyor.

DüğünBuketi.com, çiftleri bulundukları bölgedeki en iyi düğün mekanları ve firmaları ile buluşturuyor. Firmalar ve çiftler arasında adeta köprü görevi gören DüğünBuketi.com, düğün öncesi ücretsiz online danışmanlık hizmeti ve kampanyaları ile en iyi hizmetin en kolay şekilde alınmasını hedefliyor.

Yatırımlarla Rakipler Satın Alınarak Daha Çok Çifte Ulaşılıyor

KABİ Partners, İçerikBulutu.com bünyesinde bulunan DüğünYardımcısı.com’u 2019 yılında satın aldı. 2012 yılından bu yana düğün ve davet organizasyonlarında ilham veren blog yayınları ile sektörün en çok ziyaret edilen 3. sitesi olan DüğünYardımcısı.com, KABİ Partners’ın daha çok çifte ulaşmasını sağladı.

Çiftlerin düğün öncesi ihtiyaçlarının listesini hazırladığı ve Türkiye’nin en çok indirilen çeyiz uygulaması olan Çeyiz Listem uygulaması da 2020 yılında KABİ Partners ailesine dahil oldu. Çeyiz Listem ile çiftler bütçelerine göre alışveriş listesi hazırlayabiliyor, aradıkları ürünlerin fiyatlarını karşılaştırabiliyor ve düğün mekanları hakkında tek tıkla bilgi alabiliyor.

KABİ Partners Bu Yatırım ile Çeyiz, Ev Ürünleri ve Anne – Bebek Dikeyine Giriyor

Kullanıcıların düğün öncesi, sırası ve sonrasında aradığı her şeyi bulabildikleri YuvanıKur.com girişimi, çeyiz ve anne – bebek dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Çok yakında hizmete girmeye hazırlanan e-ticaret pazaryeri; çeyiz alışverişinden anne – bebek ürünlerine, kişisel bakımdan beyaz eşyaya, ev dekorasyondan aydınlatmaya kadar oldukça geniş bir yelpazede ürünler sunacak. YuvanıKur.com, Türkiye’nin ilk çeyiz ve anne – bebek pazaryeri olmaya hazırlanıyor.

Bu Yatırım Turunda Dahil Olan Yatırımcılar

GirişimTürk, Sadık Ventures ve Funika Holding’in katıldığı 2. yatırım turunda Egiad Melekleri’nden Orkun Ürkmez ve Uygar Mesudiyeli ile beraber melek yatırımcı olarak İnci Holding YK. Üyesi Ece Elbirlik Ürkmez, SAS Müşteri Danışmanlığı Ülke Direktörü Altan Atabarut, Analytica House’un kurucusu Kıvanç Ünal, Bynogame’in kurucusu Murat Kömürcü, Ceyber’in kurucusu Ergun Civelek, Burakhan Akçe, Ali Çelebioğlu, Alper Çalışal ve Ozan Karakaya da yer alıyor.

Sadık Ventures’ın Kurucusu Canberk Mersin; “Birçok ülkede başarılı olacağına inandığımız bir iş modeli ve ekibe sahip olan Kabi Partners ile keyifli bir yolculuğa çıkıyoruz. Kabi’nin küresel piyasalara açılması ve lider olması için stratejileri beraber üreteceğiz. Ayrıca kurucu ortağı olduğumuz Partner Republic’in veri analitiği ve yapay zeka tarafındaki yetkinliklerini kullanarak müşteri deneyimini üst düzeye çıkaracağız.” dedi.

Altan Atabarut da ‘stratejik ortaklık’ vurgusu yaparken şunları söyledi: “KABİ’nin veri odaklı bir girişim olması rekabet için olmaz ise olmaz. Potansiyel müşterileri bulmak ve onların “ihtiyaç anlarını” yakalamak için müşteri zekası (customer intelligence) kullanmak çok önemli. Bu vizyonla sadece Türkiye değil birçok coğrafyada fark yaratacağını gördüğüm için bu yatırıma yöneldim.”

Pandemi Döneminde Hızlı Büyüyen Ekip

KABİ Partners’ın CEO’su Bilgehan Yılmaz, pandemi döneminden düğün sektörünün olumsuz etkilenmesine rağmen sektörün dijital dönüşümüne öncülük ederek bu dönemde büyüyebilmeyi başardıklarını belirterek şunları söyledi: “Pandemi de küçülmek yerine büyümeyi tercih ettik. Ekibin tamamını uzaktan çalışma modeline geçirdik.Yüz yüze gelmeden işe başlayan C-Level yönetici dahil onlarca ekip üyemiz oldu. Online staj programlarıyla nitelikli personellerimizi yetiştirip işe alımlar yapıyoruz. Düğün sektöründe dünyanın en büyük oyuncularından biri olmaya hazırlanıyoruz.”

Alınan yatırımla yapay zeka geliştirmelerine ve büyük datanın işlenmesi ile müşteri deneyimine odaklanıp çiftlerin her ihtiyaç anında kişiselleştirilmiş çözümler sunmayı amaçladıklarını dile getiren Yılmaz, Türkiye’deki deneyimlerini globale taşımak istediklerini söyledi.

Güncel İçerikler