Dijital girişimler için hızlandırma programı G4A Turkey’in başvuruları 21 Mart’ta sona eriyor

Bayer’in dijital girişimleri hızlandırmak için Hackquarters iş birliği ile hayata geçirdiği uluslararası girişim hızlandırma programı G4A Turkey’in başvuruları 21 Mart‘ta yani yarın sona eriyor. Programa başvurunuzu g4a.health/turkey/ adresinden yapabilirsiniz.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen programda seçilen her bir girişime 60’ar bin TL’lik karşılıksız ve herhangi bir hisse talep edilmeden hibe verilecek. Ayrıca tüm girişimler alanında profesyonel kişilerden 100 günlük eğitim ve mentorluk hizmeti alacak. Bu noktada girişimciler akıllarında kalan tüm soruları cevaplandırmış olacak ve girişimlerini birkaç adım ileriye taşımış olacak.

G4A Turkey programı bu yıl; Sağlık, Tarım, Radyoloji ve Dijital Sağlık alanındaki girişimlerin başvurularını bekliyor.

Hackquarters kurucusu Kaan Akın, “2018’den itibaren her yıl girişimcilere hibe, mentorluk, eğitim desteği ve iş birliği imkanı sunarak Türkiye’deki girişimcilik ekosistemine son üç yılda toplam 2.5 milyon TL değerinde katkı sağladık. Programa seçtiğimiz 19 girişimin 10’unun toplam değerlemesi 55 milyon dolara ulaştı. G4A Turkey program kapsamında hem Bayer olarak biz girişimcilerden çok şey öğreniyoruz, hem de onlar bizden çok şey öğreniyor.

Klinik ve hukuki süreçler, saha denemeleri, yeni bir iş modeli ve marka yaratma gibi her alanda mentorlarımızla birlikte girişimcilere destek oluyoruz. Bu yıl 18 mentörümüz var, programa seçilen girişimciler doktorlardan hastanelere, çiftçilerden belediyelere kadar birçok kişiye ve kuruma kolaylıkla ulaşabiliyor.” dedi.

Geçtiğimiz yıl içerisinde programa; Albert Health, Enbiosis, Radyoloji Eğitimde Sanal Gerçeklik, Destekbizden, Elegan Teknoloji, Hevi AI, Soyl-gel ve Wiseupsolutions seçildi.

Siz de bu programda yer almak ve Bayer’in uluslararası ağından faydalanmak istiyorsanız hemen başvurun.

Güncel İçerikler