Uçtan uca süpermarket hizmeti veren girişim istegelsin, İzmir’de faaliyetlerine başladı

Yeni nesil alışveriş deneyimi sunan istegelsin, İzmir ve Manisa’nın bazı bölgelerinde hizmet verecek. İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir’in ardından İzmir ve Manisa’nın bazı bölgelerinde faaliyete başlayan istegelsin, 7 binden fazla ürün çeşidiyle güvenilir bir alışveriş deneyimi sunacak. istegelsin, taze meyve ve sebzeden güvenilir ete, atıştırmalıklardan temizlik ürünlerine kadar binlerce ürünü soğuk zincir bozulmadan ve market fiyatına kullanıcılarına ulaştıracak.

Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren yerli girişim istegelsin, İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum ve Eskişehir’in ardından İzmir’de yeni nesil alışveriş deneyimini sunacak. İzmir’in yanı sıra Manisa’nın bazı bölgelerinde de hizmet verecek. İzmir’de saat 10.00 ve 23.00 arası bir saat aralıklarla hizmet verecek olan istegelsin Konak, Bornova, Karşıyaka ve Bayraklı’da olacak. Manisa’da ise Yunusemre ve Şehzadeler’deki kullanıcılarına hizmet verecek olan istegelsin, saat 12.00 ve 20.00 arasında dört saat aralıklarla soğuk zincir bozulmadan, taptaze ürünleri market fiyatına kullanıcılarına ulaştıracak. Ayrıca kullanıcılar, ilk 100 TL’lik alışverişe 30 TL indirim fırsatından da yararlanabilecekler.

Ünlü markaların ürünleri de istegelsin’de

220’den fazla tedarikçisi bulunan istegelsin’de meyve sebzeden temel gıdalara, teknolojiden tekstile, kırtasiye ve oyuncaktan anne bebek malzemelerine binlerce çeşit ürün bulunuyor. istegelsin ayrıca gurme kahve kültürünün değişik tatlarını sunan Espresso Lab, kahve tutkusunu 50 ülkedeki kahve severlerle paylaşan Gloria Jean’s Coffees, eşsiz lezzetteki dondurmalarıyla Mado, Divan, Yoyoso ve Özsüt’ün aralarında bulunduğu ünlü markaların ürünleriyle, profesyonel saç bakım ürünlerini ve kedi köpek mamalarını da İzmir ve Manisalılarla buluşturacak.

Soğuk zincir bozulmadan teslim

Yeni nesil online süpermarket istegelsin, kullanıcılarına stok sorunu ve son kullanma tarihi gibi problemlerin yaşanmadığı bir market alışverişi tecrübesi sunuyor. istegelsin dağıtım merkezlerinde fırın, meyve sebze odası, et ve süt ürünleri odası ve donuk odası olmak üzere dört farklı oda bulunuyor. Meyve sebzeler, et ve süt ürünleri ve donuk ürünler ideal sıcaklıklarda muhafaza ediliyor ve online sıcaklık takibi ile sürekli kontrol altında tutuluyor. Ürünler kullanıcılara soğuk zincir bozulmadan ulaştırılıyor. istegelsin uygulaması App Store, Huawei Store ve Google Play’den indirilebiliyor.

“#çoksüpermarket olarak hizmet vereceğiz”

İzmir ve Manisa’da hizmet verecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “Hizmet vereceğimiz şehirlere İzmir ve Manisa da dâhil oldu. 7 binden fazla ürün çeşidimizle artık İzmir ve Manisalı kullanıcılarımızla buluşturacağız. Kullanıcılarımız taze meyve, sebze, et ve süt ürünlerinin yanı sıra teknoloji, tekstil ve kırtasiye ürünlerini de bulabilecekler. Ayrıca süpermarketlerde bile bulunmayan ünlü markaların ürünlerini de İzmir ve Manisalı müşterilerimize sunacağız. Sadece bir süpermarket olarak değil, #çoksüpermarket olarak hizmet vereceğiz. Hedefimiz her zaman olduğu gibi ihtiyaçlarını güvenli bir şekilde, soğuk zincir bozulmadan müşterilerimize ulaştırmak. İzmir ve Manisalı kullanıcılarımıza istegelsin kalitesiyle hizmet vereceğimiz için mutluyuz” dedi.

Güncel İçerikler