Uçtan uca süpermarket hizmeti veren istegelsin, Eskişehir’de faaliyetlerine başladı

Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, İstanbul, Kocaeli, Ankara ve Bodrum’un ardından Eskişehir’de de yeni nesil alışveriş deneyimini sunacak. Saat 10.00 ve 24.00 arasında bir saat aralıklarla hizmet verecek olan istegelsin’in Eskişehir’e özel kampanyaları olacak. İlk etapta Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerine gidecek olan istegelsin, soğuk zincir bozulmadan, taptaze ürünleri market fiyatına kullanıcılarına ulaştıracak.

Gıdadan teknolojiye binlerce ürün

istegelsin’de meyve sebzeden temel gıdalara, teknolojiden tekstile, kırtasiye ve oyuncaktan anne bebek malzemelerine binlerce çeşit ürün bulunuyor. istegelsin, gurme kahve kültürünün değişik tatlarını sunan Espresso Lab, kahve tutkusunu 50 ülkedeki kahve severlerle paylaşan Gloria Jean’s Coffees, eşsiz lezzetteki dondurmalarıyla Mado, Paşabahçe, Sambucol, evcil hayvanlar için özel olarak formüle edilen kuru kedi ve köpek mamaları Pro Plan ve Royal Canin’in de aralarında bulunduğu binlerce ürünü de pratik ve hızlı bir şekilde Eskişehirlilerle buluşturacak.

Soğuk zincir bozulmadan teslim

istegelsin dağıtım merkezlerinde fırın, meyve sebze odası, et ve süt ürünleri odası ve donuk odası olmak üzere dört farklı oda bulunuyor. Meyve sebzeler, et ve süt ürünleri ve donuk ürünler ideal sıcaklıklarda muhafaza ediliyor ve online sıcaklık takibi ile sürekli kontrol altında tutuluyor. Ürünler kullanıcılara soğuk zincir bozulmadan ulaştırılıyor. istegelsin uygulaması App Store, Huawei Store ve Google Play’den indirilebiliyor.

Hızlı ve pratik alışveriş deneyimi

Kullanıcıların alışveriş deneyimini çok önemsediklerini ifade eden istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, Eskişehirlilere hizmet verecek olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi: “İstanbul, Kocaeli, Ankara ve Bodrum’un ardından şimdi de Eskişehir’deyiz. 7 binden fazla ürün çeşidimizle en hızlı, pratik ve güvenilir alışveriş deneyimini sunmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetini düşünerek meyve, sebze ve etlerde soğuk zincirin bozulmamasına dikkat ediyoruz. Biz böyle hassas ürünleri hijyenik, özel paketlerde ve soğutmalı araçlarda göndererek en taze şekliyle müşterilerimize ulaştırıyoruz. Amacımız her zaman olduğu gibi bir süpermarketten çok daha fazlasını sunmaya devam etmek. Eskişehir’deki yeni kullanıcılarımıza da istegelsin kalitesiyle hizmet vereceğimiz için çok heyecanlıyız.”

Güncel İçerikler