istegelsin, kargo ile 81 ile teslimat hizmetini duyurdu

Yeni nesil alışveriş deneyimi sunan istegelsin, kargoyla teslim özelliği ile artık tüm Türkiye’de! istegelsin kullanıcıları ister uygulamadan isterlerse web sayfasından sipariş vererek taze ve soğuk zincir ürünleri hariç binlerce ürüne market fiyatıyla ulaşabilecekler. 81 ildeki kullanıcıların siparişleri kargo aracılığıyla kapılarına kadar teslim edilecek.

Türkiye’nin yeni nesil online süpermarketi istegelsin’in kargoyla teslim özelliği yayında! İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa’nın bazı bölgelerinde online süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, diğer şehirlerdeki kullanıcılarının da sipariş verebilmesi için kargoyla teslim özelliğini uygulamaya koydu. Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, taze ve soğuk zincir ürünleri hariç, kargoyla taşınabilen binlerce ürünü market fiyatına kullanıcılarına ulaştıracak. Türkiye’nin 81 ilindeki kullanıcılar verdikleri siparişi kargo aracılığıyla teslim alabilecekler. İster uygulamadan ister web sayfasından verilen ilk alışverişe ise 30 TL indirim kazanacaklar.

Meyve sebzeden temel gıdaya

istegelsin’in 4 milyonun üzerinde indirilme sayısı ve 2.5 milyon aktif kullanıcısı var. 240’tan fazla tedarikçisi bulunan istegelsin’de meyve sebzeden temel gıdalara, teknolojiden tekstile, kırtasiye ve oyuncaktan anne bebek malzemelerine 7 bin çeşit ürün bulunuyor. istegelsin dağıtım merkezlerinde fırın, meyve sebze odası, et ve süt ürünleri odası ve donuk odası olmak üzere 4 farklı oda bulunuyor. Meyve sebzeler, et ve süt ürünleri ve donuk ürünler ideal sıcaklıklarda muhafaza ediliyor ve online sıcaklık takibi ile sürekli kontrol altında tutuluyor. Kullanıcılarına, Türkiye’nin en kaliteli ve güvenilir ürünlerini süpermarket fiyatlarıyla ulaştırıyor. istegelsin uygulaması App Store, Huawei Store ve Google Play’den indirilebiliyor.

“Kargo ile Türkiye’nin her yerine ulaşacağız”

Türkiye’nin 81 iline hizmet verecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “Yeni uygulamaya koyduğumuz kargoyla teslim özelliği ile Türkiye’nin 81 iline ulaşabileceğiz. istegelsin olarak amacımız tüm Türkiye’ye hizmet verir hale gelmek. Şu anda İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa’nın bazı bölgelerinde faaliyet gösteriyoruz. Biz her şehre süpermarket olarak hizmet verene kadar, bu şehirler dışındaki illerdeki kullanıcılarımız da market fiyatına sipariş verebilsin diye kargoyla gönderilmeye uygun olan her ürünü kapılarına kadar teslim edeceğiz. istegelsin kalitesini Türkiye’nin her yerine taşımaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Güncel İçerikler