Baltık Startup Ekosistemi’ni detayları ile anlatan 2020 raporu yayımlandı

Son 3 yıldır Startup Wise Guys’ın ana liderliğinde hazırlanan ve yayınlanan Baltık Startup Ekosistemi 2020 raporunda, bütün dünya için kritik bir yıl olan 2020 yılının girişimcilik ekosistemi tarafındaki detaylı değerlendirmesine yer veriliyor.

Baltık Startup Ekosistemi 2020 raporunda, girişimini Baltık Ekosistemine taşımak isteyen girişimciler için bölgedeki yatırım imkanları, vize uygulamaları ve yaşam maliyetlerine dair yapılan araştırmalara ve anketlere detaylı olarak yer verildi.

Aynı zamanda rapor içerisinde, Baltık Ekosistemindeki girişimlere yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için 2020 yılında ön plana çıkan 150 parlak girişimin tam listesi de mevcut.
Baltık Startup Ekosistemi 2020 Raporu’nun hazırlanma sürecinde Accenture, Crunchbase, Startup Estonia gibi alanının önde gelen kurumları da partner olarak süreçte yer alıp, değerli katkılarını sunmuş durumda.

Startup Wise Guys, 2012 yılında Estonya’da kurulmuş, şu ana kadar 220’den fazla girişime yatırım gerçekleştirmiş olan Doğu Avrupa’nın lider erken aşama hızlandırıcı ve erken aşama yatırım fonudur. Baltık Startup Ekosistemi 2020 yılı raporuna buradan ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler