QNB Finansbank’ın girişim hızlandırma programı QNBEYOND’un rakamlarla ikinci dönemi [İnfografik]

Sizlere dün üçüncü dönem için başvurusunu duyurduğumuz ve Ocak ayının ilk haftasında da son başvurusunu alacak olan QNB Finansbank’ın girişim hızlandırma programı QNBEYOND, bizimle ikinci dönemin nasıl geçtiğiyle ilgili bilgiler paylaştı.

Rakamlarda QNBEYOND’un ikinci dönemi:

İkinci dönem boyunca; 154 saat haftalık KPI toplantıları, 145 saat mentor görüşmeleri, iş ortaklarından 25 satın alma, 78 saat C-level koçlarla görüşmeler gerçekleştirildi. Ayrıca QNBEYOND ikinci dönem girişimlerinin, global odaklı SaaS platformları, varlık yönetimi, global bankacılık çözümleri ve hisse senedi alım-satımına odaklanan fintechler, pazar yerleri ve büyük veriye dayalı yazılım ürünlerine yönelik çalışmaları oldu .

Çalışmalarına başladığı 2019 yılı başından bu yana binlerce başvuru alan QNBEYOND şu ana kadar 19 girişimi mezun etti. QNBEYOND Hızlandırma Programı network’ü içerisindeki QNB Finansbank dışından, alanında uzman 78 mentoru ile girişimlere; satış, pazarlama, hukuk, ürün yönetimi, globalleşme, finans gibi ihtiyaç duyabileceği tüm konularda danışmanlık ve Amazon Web Services, Zendesk, Google Cloud Platform, Hubspot, Product Hunt, Zeplin, Desk360 gibi global ve yerel 66 iş ortağının sağladığı özel indirimlerle destek oluyor.

QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın üçüncü dönemi için başvurular sürüyor. Girişimlerini bu laboratuvarda büyütmek isteyen girişimciler www.qnbeyond.com adresini ziyaret edebilirler.

Güncel İçerikler