QNBEYOND, üçüncü dönemi için 4 Ocak’a kadar girişimcilerin başvurularını bekliyor

QNB Finansbank çatısı altında kurulan ve bir girişimcilik laboratuvarı olarak faaliyetlerine devam eden QNBEYOND‘ta üçüncü dönem başvuruları açıldı.

Girişimcilerin işlerini hızlandırabilmeleri için ihtiyaçlarına odaklı, özel bir program ve yatırım alma fırsatı sunan QNBEYOND’un ikinci döneminde 11 girişim mezun olurken girişimlerin üç tanesi program süresince yatırım almayı başardı, girişimlerin çalışan sayısı 160’ın üzerine çıktı.

Bununla birlikte üç girişim QNB Finansbank’ın KOBİ’ler için hayata geçirdiği platform Dijital Köprü’ye dahil oldu, iki girişim QNB Finansbank müşterisi oldu, diğer iki girişimle de QNBEYOND ortak ürün geliştirdi.

QNBEYOND’u hayatı kolaylaştırmayı kafasına koymuş insanların bir araya geldiği bir çalışma ortamı olarak tasarlandı. Beraber çalıştıkları girişimleri ihtiyaç anlarında doğru kaynaklarla buluşturup, gelişimlerini takip ederek hızlandırıyor.

Vazgeçmek nedir bilmeyen, ilk günkü enerjiyle tekrar tekrar deneyen insanların yanında olmayı ve hep birlikte topluma, ekonomiye değer katan fikirleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

Güncel İçerikler