Interesting Engineering’in yeni genel yayın yönetmeni Jolene Creighton oldu

Quarks to Quasars ve Futurism yayınlarının kurucu ortağı ve dijital yayıncılıkta 10 yıldan fazla deneyime sahip bir Bilim Gazetecisi ve Yazı İşleri Yöneticisi Jolene Creighton, sizlere geçtiğimiz aylarda hikayesini paylaştığımız yerli girişim Interesting Engineering‘e genel yayın yönetmeni olarak atandı.

Jolene’nin yayınları bugüne kadar kolektif olarak 165 milyon kişilik bir okuyucu kitlesine ulaştı. 20 milyon sosyal medya takipçisine ulaştı ve 4 yıl içinde şirketlerinin satışı (Exit) gerçekleşti. Kendisi ayrıca yazı ve iletişim konusunda üniversitelerde birçok eğitim verdi ve kurucu ortak olarak Gravity Blanket’i kurdu. Çeşitli hükümet kurumları için geleceğin teknolojileri konulu bir kaç e-kitap yazdı. Bunun yanında Jolene birçok konferans ve panele katıldı. İşleri Business Insider, the World Economic Forum, NBC, The Daily Dot, Hattiesburg American, ScienceAlert, Future of Life Institute ve diğer yayıncılarda yer buldu.

Jolene Creighton: “Interesting Engineering ekibi kuruluşundan bu yana çok şey başardı. İşine ve ekip arkadaşlarına bu kadar tutkulu ve kararlı yaklaşan bir topluluk görmedim” diyor Jolene. “Yayıncı kendisiyle gurur duymalı. Etkileyici seviyede yetenekli ve kararlı bir uluslararası ekip oluşturmuşlar. Her hafta ilgi çekici ve bilgilendirici bir dizi içerik paylaşıyorlar ve milyonlarca insan teknoloji hakkında en güncel haberlere ulaşmak için Interesting Engineering’e erişiyor. Özgün ve araştırmacı içerikleri biçimlendirerek markayı bir sonraki seviyeye taşımak için bu ekiple çalışacak olmaktan heyecan duyuyorum. Küresel gündeme yön veren içerikler oluşturmak hususunda ekiptekilere nasıl yardım edebileceğimi keşfetmeyi dört gözle bekliyorum.” dedi.

Interesting Engineering, bilim, teknoloji, ve mühendislik alanındaki son gelişmeleri takipçileriyle paylaşan uluslararası bir dijital yayıncıdır. Merkezi San Francisco, Kaliforniya’da bulunan Interesting Engineering, web sitesinde ve sosyal medya kanallarında günlük bazda paylaşımlar yapar. Havacılık, otomobil, enerji ve çevre teknolojileri, fizik, biyoloji, yapay zeka, robotik, 3D baskı teknolojileri, araçlar, icatlar, mimari, ve tıp teknolojisi gibi konularla ilgili haberler Interesting Engineering’in sık sık ele aldığı konular arasındadır. Interesting Engineering’ in paylaşımlarında ayrıca bilim/teknoloji araştırmacıları ile, işletmelerle ve kurumlarla söyleşiler ve ortak içerikler de bulabilirsiniz.

Interesting Engineering şu anki CEO’su Hüseyin Kılıç tarafından 2011 yılında kuruldu. Hüseyin Kılıç aynı zamanda ilginç ürünlerle ilgili bir site olan Well Done Stuff’ın ve turizm medya şirketi ​Turkey Welcomes You​ adlı şirketlerin de kurucusudur.

Güncel İçerikler