Üyelik sistemine geçiş yapan Interesting Engineering, web sitesini yeniledi ve IE+’i duyurdu

Hüseyin Kılıç tarafından 2010 yılında kurulan global teknoloji şirketi Interesting Engineering, yenilikleriyle ilgili bilgi verdi.

Sizlerle geçtiğimiz yıl hikayesini paylaştığımız Gaziantep’te kurulan yerli yeni medya şirketi Interesting Engineering, 2010 yılında bu yana; bilim, teknoloji, ve mühendislik odaklı yayıncılık yolculuğunda artık yepyeni bir boyuta ulaşıyor. Şimdi ise yenilenen ara yüzü ve IE+’i duyurdu.

Her ay 14 milyondan fazla sayfa görüntülenmesine, sosyal medyada ise 600 milyonu aşkın görüntülenmeye ulaşan içerikleriyle, kullanıcılarına daha kolay ulaştırmak adına internet sitesini yeniledi. Interesting Engineering’in göz bebeği, The Blueprint adlı haber bülteni 110 binden fazla takipçisi ile her gün daha fazla okuyucuya ulaşıyor.

Londra, Istanbul ve NYC şehirlerinde tam zamanlı editoryal ekiplerimiz Genel Yayın Yönetmeni Mike Brown’ın liderliğinde içerik kalitemizi en iyi hale getirme gayretindeler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hüseyin Kılıç: “Sitemizin sadeleşen yeni tasarımı sayesinde, detaylı hikaye anlatımı ve analizlerden ödün vermeden okuyucu kitlemizi heyecan verici makalelerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bizden daha fazlasını bekleyen okucuyularımız içinse, yeni Premium üyelik uygulamamız olan IE+ aracılığıyla özel haberler, röportajlar, yeni özellikler ve çok daha fazlasını sunuyoruz. Ek olarak, dünyaca adı bilinen mühendislik kurumlarının önde gelen isimlerinin hikayelerini, büyük fikirler için birer kıvılcım olacak projelerini anlattığımız Interesting Engineers serisini de sizlerle buluşturacağız.” dedi.

İşte IE+ üyelerine sunulan ayrıcalıklardan birkaçı:

  • Özel haberlere ve röportajlara sınırsız erişim,
  • Çoğu mühendislerden oluşan IE topluluğumuz ile fikir alışverişi yapabileceğiniz yorum bölümüne erişim,
  • Yalnızca premium kullanıcılar için sunduğumuz sesli makaleler,
  • Manşetlerden daha fazlasını sunan haftalık haber bülteni,
  • Yıllık aboneler için reklamsız internet sitesi deneyimi.

Bu daha başlangıç!

Interesting Engineering, merak uyandıran projeleri, yarının dünyasını şekillendiren mucitleri ve giderek daha popülerleşen trendleri keşfedebileceğiniz bir platformdan daha fazlası olmaya devam edecek. Interesting Engineering, şu anki CEO’su Hüseyin Kılıç tarafından 2010 yılında kuruldu. Başka dikeylerde içerik üretimine girmeyi hedefleyen şirket şu sıra yemek içerikleri üzerine odaklanan Geeky Fork ve e-ticaret sitesine dönüştürmeyi planladığı Well Done Stuff markalarına yatırım yapıyor.

Güncel İçerikler