Hepsiburada, Vestel ile yaptığı iş birliği kapsamında Hepsimat’ın teslimat noktalarını genişletti

E-ticaret platformu Hepsiburada ve yerli teknoloji markalar Vestel güçlerini birleştirdi. Hepsiburada’nın, müşterilerinin siparişlerini ev ve işyerleri dışında bir teslimat noktasından, diledikleri zaman diliminde teslim almasına imkân tanıyan Hepsimat hizmeti artık Vestel’in satış noktalarında da geçerli olacak.

Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından Hepsiburada, siparişlerin ev ve işyerleri dışında bir teslimat noktasından teslim alınabilmesine olanak sağlayan, yenilikçi teslimat modeli Hepsimat’ın kapsamını, son olarak teknoloji devi Vestel ile gerçekleştirdiği iş birliği ile genişletiyor.

Vestel’in bayii ve kurumsal mağazalarından seçili lokasyonların da projeye eklenmesiyle birlikte Hepsimat, 480 farklı teslimat noktasıyla müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.

Başlangıç olarak Vestel’in İstanbul’da 7 mağazası ile başlayacak uygulamanın kapsamının kısa zamanda genişletilmesi hedefleniyor. Vestel ile yapılan iş birliğinin sonucunda Hepsiburada müşterileri siparişlerini, kendilerine uygun gün ve saatte, anlaşmalı Vestel mağazalarından 3 gün içinde teslim alabilecek.

Hepsimat hizmeti nasıl kullanılıyor?

Hepsimat hizmetinden faydalanmak için Hepsiburada alışverişlerinin teslimat bilgileri ekranında yer alan adres bölümünde “Teslimat Noktasına Gönder” seçeneğinin tercih edilmesi ve burada yer alan noktalardan birinin seçilmesi gerekiyor. Müşteriler “standart”, “yarın teslimat” ve “bugün teslimat” seçeneklerinden birini seçerek siparişlerini diledikleri saatte Hepsimat teslimat noktalarından kolayca teslim alabiliyor.

Vestel iş birliği ve Hepsimat’ın kapsamının genişlemesi ile ilgili konuşan Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, “Hepsiburada olarak daima müşterilerimizin alışveriş deneyimini en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz. Onların beklenti ve ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz ve bu doğrultuda inovatif hizmet modelleri geliştiriyoruz.”

Vestel olarak entegre perakende sisteminin önemini vurgulayan Vestel CMO’su Duygu Badem Uylukçuoğlu ise “Vestel’in perakende uygulamalarını tüketici talep ve beklentileri şekillendiriyor. Öncelikli amacımız onların değişen ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamak ve hayatını kolaylaştırmak. Müşteri deneyimini farklılaştırmak amacıyla birçok yeni uygulamayı esnek yapımız sayesinde hızla devreye alabiliyor, uyum içinde çalışabileceğimiz markalarla iş birlikleri kurabiliyoruz.” dedi.

Güncel İçerikler