Yerli girişim Twin, İngiltere’deki yatırım turunda yüzde 100 hedefini aşarak 209 yatırımcıdan 772 bin Pound topladı

Yerli eğitim teknolojileri girişimi Twin‘in İngiltere bazlı en büyük ‘equity crowdfunding’ platformlarından biri olan Seedrs üzerinden 5 Ekim’de yeni bir yatırım turuna çıktığını sizlere duyurmuştuk.

Kampanyanın bitmesine 25 gün kala Twin, platformda belirlediği yüzde 100 hedefini aşarak 209 yatırımcıdan 772 bin pound topladı. Şimdiki hedef ve asıl hedefi olan 1,5 milyon Pound’a ulaşmak.

Pandemi tüm dünyada eğitimin yapısını değiştirdi. Uzaktan öğretim ve mobil ağırlıklı eğitim yaşamımızın bir parçası haline geldi. Bu süreç insanların yeni nesil eğitimin önemini fark etmesini sağlayarak eğitim teknolojileri alanındaki yatırımların da hızla artmaya başlamasına neden oldu.

Bir YGA girişimi Twin de salgın dönemindeki çevikliğiyle karantinayı kuluçkaya dönüştüren ve eğitim teknolojileri alanında büyüyen eğitim girişimlerden biri oldu. Hisse karşılığında yatırım yapabilmek için Seedrs’a kayıt olarak ve profilinizi oluşturarak minimum 10 Pound ile fonlamaya katılabiliyorsunuz. Buraya tıklayarak hem Twin’e, hem geleceğe anlamlı bir yatırım yapabilirsiniz.

Twin 2018’de Türkiye’de kuruldu. Bu yıl şirketin genel merkezini Londra’ya taşıdı ve Londra ofisini kurdu. Şimdiye kadar 400 bin çocuğa, 1.200 okula ulaştı. Perakende de 15 farklı ülkede, 35 satış kanalında, 6 farklı Twin seti satılıyor. Şubat ayında Twing mobil uygulamasını ücretsiz olarak canlıya aldı, organik büyüme ile 60 bin çocuğa ulaştı.

Rolls Royce, Ford, Boeing gibi global şirketlerin global STEM partneri olan Twin, Ocak ayında eğitim dünyasının en prestijli ödüllerinden Bett Awards’u ülkemize getirdi ve Endeavor’ın ülke adayı olarak seçildi.

İçeriklerini Imperial College London, UCL gibi köklü eğitim kurumları ile birlikte geliştiren ekibin amacı uzaktan eğitimin de hız kazandığı bu dönemde çocukların kendi ilgi alanlarını keşfetmelerini sağlamak, gelecekte ihtiyaç duyacakları S.T.E.A.M yetkinlikleri kazandırmak ve her çocuk için kişiselleştirilmiş eğitim deneyimi sunmak.

Güncel İçerikler