Hubbox, Startus Insights’ın araştırmasında, IoT kategorisinde en iyi iki firmadan biri seçildi

Makinelere uzaktan erişim için yerli ve milli olanaklarla teknoloji geliştiren Hubbox, Startus Insights tarafından yapılan “En İyi 10 Endüstri 4.0 Trendleri ve Yenilikleri: 2020 ve Ötesi” araştırmasında, IoT kategorisinde en iyi iki firmadan biri seçildi.

Araştırma kapsamında, Startus Insights analistleri, endüstri 4.0’da ortaya çıkan çeşitli inovasyon eğilimlerini ve teknolojilerini belirlemek için kapsamlı bir araştırma yaptılar. Araştırmada dünya çapında 770 startup ve gelişmekte olan şirket yeraldı. Bu araştırma kapsamında Türk firması Hubbox, büyük bir başarı göstererek IoT kategorisinde en iyi iki firmadan biri seçildi.

Internet of Things (IoT)’yi oluşturan makine-makine, insan-makine ve insan-insan arasındaki gerçek zamanlı bağlantı, daha hızlı, verimli ve uygun maliyetli üretim süreçleri sağlar ve endüstri 4.0 için çok önemlidir.

Üretim şirketleri için güvenli bir endüstriyel uzaktan bağlantı cihazı sağlayan Hubbox, nesnelerin interneti çözümü oluşturarak makineler arasında M2M networkler kurar. Cihaz, WAN, LAN ve WiFi arayüzleri ile birlikte gelir ve güvenli SSL sertifikalarını ve gelişmiş şifreleme yöntemlerini kullanır. Cihaz ayrıca ERP, CRM, Mes gibi kurumsal yazılımlar ve kendi özel yazılım projelerini yapmak isteyenler için tüm platformlarla ile iletişim kurabilir olarak tasarlanmıştır.

Güncel İçerikler