TİM-TEB Girişim Evi’nin 2019 yılı ilk dönemine seçilen 6 girişim açıklandı

2013 yılından bu yana 750’den fazla girişime destek veren TİM-TEB Girişim Evi’nin 2019 yılının ilk dönemine seçilen 6 girişim açıklandı. Bizim de katıldığımız sunum gününde 13 girişim, programa kabul almak için zorlu bir sınavdan geçti.

egirişim olarak bu yeni döneme seçilen girişimleri ilk kez açıklıyoruz.

TİM-TEB Girişim Evi’nin 2019 yılı ilk dönemine seçilen 6 girişim

Rezervis: Şirketi tarafından personel servisi hizmeti verilmeyen ve işe toplu taşıma veya kendi özel aracı ile giden kişilere bireysel olarak servis hizmeti çözümü sunan bir girişimdir.

Hubbox Endüstriyel Teknoloji: HUBBOX Connect, Endüstriyel Uzak Erişim Cihazı ile endüstriyel makinelerinize her yerden ve her zaman direkt erişebilmeyi olanaklı kılan platformdur. WAN, LAN, Wireless AP ve Wireless Client girişleri ile erişim imkanı sunan ürünleri, yüksek güvenlik yöntemi olan SSL sertifikaları ile veri iletişimi gerçekleştirmektedir.

Albert Health: Hastalar için geliştirilen bu uygulama; NLP (Natural Language Processing) teknolojisi sayesinde uygulama ile konuşarak günlük notlar tutabilme, ilaç hatırlatması kurabilme, sağlık ölçümlerini kaydedebilme ve tüm sağlık verilerini bir yakını veya doktoru ile paylaşabilme özelliği sağlıyor.

Visiosoft: Akıllı şehir yönetimi için görüntü işleme teknolojisini kullanarak panoramik görüntülerden hassas harita verisi üretme uygulaması geliştirmektedir. Temel olarak panoramik çekim yapan aracın çektiği görüntüler yapay zeka ve görüntü işleme ile süreçten geçirilerek harita üzerindeki konumların saptanmasını sağlar.

Contact Circuit: Kişilerin, profesyonellerin ve kurumların farklı cihaz, hesap ve uygulamalara dağılmış rehber içeriklerinin, kullanıcıların kendileri tarafından oluşturulan sosyal ve profesyonel bir ağda, bir araya getirilip düzenlenmesini, yedeklenmesini ve böylece tek bir uygulama üzerinden yönetilmesini sağlayan platform.

Trexo İnovasyon: Trexo Arc Gimbal, hareket halindeki kameraların titreşimlerini engellemek ve daha kaliteli bir görüntü elde etmeyi sağlayan donanım girişimidir.

Güncel İçerikler