Otomasyon sistemlerinin uzaktan yönetimini sağlayan Hubbox, Alesta’dan 300 bin TL yatırım aldı

Alesta Yatırım, otomasyon sistemlerinin uzaktan kontrol ve yönetimi teknolojileri üzerine çalışan Hubbox‘a yatırım yaptığını duyurdu.

Alesta Yatırım, yüksek büyüme potansiyeli olan teknoloji girişimlerine yatırım strateji doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Yakın zamanda yaptığı PackUpp, Bisu ve Barty yatırımlarıyla gündeme gelen Alesta Yatırım, HUBBOX firmasına yaptığı 300.000 TL’lik yatırım ile faaliyet alanını genişletiyor.

Makinelere uzaktan erişim için yerli ve milli olanaklarla teknoloji geliştiren Hubbox, Connect X1 cihazı ve birlikte çalışabilen endüstriyel cihazlar ve yazılım üretmektedir.

WAN, LAN ve Wi-Fi girişleri ile endüstriyel cihazlara her zaman her yerden kolay ve direkt erişim imkanı sunan HUBBOX, yüksek güvenlikli SSL sertifikaları ve en güncel şifreleme metodlarıyla veri iletişimi sağlamakta, sistem erişimlerinde iki adımlı güvenlik 2FA için Google Authenticator altyapısını kullanmaktadır.

Alesta Elektronik Teknoloji Yatırım A.Ş., yüzde 100 Escort Teknoloji Yatırım A.Ş. iştiraki olarak 2012 yılı sonunda kurulmuş olup Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına tabi bir yatırım şirketidir. Öncelikli hedef kitlesi ürün veya hizmet üretmeye başlamış, mevcut müşterileri bulunan ve büyümeyi hedefleyen şirketler olmakla birlikte, ürün veya hizmeti hazır olmasına rağmen satış ve pazarlama sürecine geçmek için finansman ihtiyacı duyan girişim şirketleri de Alesta ilgi alanına girmektedir. Alesta, ortak olduğu şirketlere ihtiyaç duydukları sermaye, bilgi birikimini ve tecrübeyi sağlayarak kar eden başarılı birer işletme haline gelmelerini ve ülke ekonomisine kazandırmayı amaçlamaktadır.

Ayrıca şu bilgiyi eklemek isteriz ki, girişimci ve yatırımcı, Startupmarket.co üzerinden birbirleri arasında kurdukları iletişim ile tanıştı.

Güncel İçerikler