DüğünBuketi, sektördeki iki rakibi DüğünYardımcısı ve Çeyiz Listem’i satın aldı

Düğün mekanları ve firmaları bir araya getiren, evlenecek çiftlerin bu mekan ve firmalardan fiyat teklifi almasını sağlayan bir düğün portalı olan DüğünBuketi.com, büyümeye devam ediyor.

Evlenen her 3 çiften 1’nin düğün mekanı ve firma seçimine aracılık yapan ve geçtiğimiz yılın sonuna doğru yatırımını paylaştığımız DüğünBuketi.com, doğrudan aldığımız bilgilere göre düğün sektöründe en çok trafiğe sahip 3. site olan DüğünYardımcısı.com ve Play Store’da en çok indirilen hazır çeyiz listesi uygulamalarından biri olan Çeyiz Listem‘i uygulamalarını satın aldı.

2015 yılında İçerik Bulutu tarafından kurulan ve daha çok blog içerikleriyle ön planda olan DüğünYardımcısı.com, DüğünBuketi.com’un bünyesine girmesi ile beraber mekan ve firmaları da portföyüne ekleyerek düğün portalı olma yolunda ilerliyor.

Play Store’da en çok indirilen çeyiz ve düğün planlama uygulaması olan Çeyiz Listem, DüğünBuketi.com tarafından satın alındıktan sonra yeni özellikleriyle App Store’da da yerini aldı. Çeyiz Listem, çiftlere bir çeyiz listesi içerisinde olmazsa olmaz ürünleri eksiksiz, detaylı ve hazır bir liste ile sunuyor. Kullanıcılar isterse hazır çeyiz listelerine ekleme ve çıkarmalar yapabiliyor. Çeyiz Listem sayesinde bütçe planlaması yapabilen kullanıcılar aynı zamanda listelerini partnerleriyle paylaşabiliyor.

DüğünBuketi.com’un CEO’su Bilgehan Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
Şu anda büyük şehirlerde evlenen her 3 çiftten 1’i DüğünBuketi.com’a başvuruyor. Bu satın almalarla beraber Türkiye’de evlenen her 2 çiftten 1’nin, sahip olduğumuz düğün portalları üzerinden üye firmalarımıza başvurmalarını hedefliyoruz. Türkiye’de düğünler için her yıl 120 milyar TL harcanıyor. Bize başvuran her çiftimize düğün planlama sürecinde ücretsiz organizasyon danışmanlığı sunuyoruz. Nişandan, düğüne kadar hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunurken bütçelerini de en uygun şekilde kullanmalarını sağlıyoruz.

Covid-19 virüsünün sebep olduğu pandemi sebebiyle yaklaşık 100.000 düğünün ertelendiği bilgisini paylaşan DüğünBuketi.com, bu süreçte hiçbir çalışanı ile yollarını ayırmamış. Aksine bu dönemde ekibi büyütme adımları atan firma, Paycore ekibinden Bünyamin Atik’i Teknoloji Direktörü olarak transfer etmiş. Pandemi sürecinde dijitalleşmenin ivme kazanmasıyla birlikte firma, Ar-Ge çalışmalarına daha çok yatırım yaptığını paylaştı.

Üç büyük il olan İzmir, İstanbul, Ankara dışında; Kocaeli, Manisa, Aydın, Muğla, Bursa, Antalya gibi illerde de operasyonlarını genişleten DüğünBuketi.com, kuruldukları andan itibaren her yıl 3 kat büyümeyi devam ettirdiklerini belirtti.

Güncel İçerikler