Yerli girişimi destekleyen Nusr-Et, FineDine’ın geliştirdiği menü uygulamalarını kullanmaya başladı

Girişimlerin yatırım almasından daha önemli bir durum var, kurumların girişimleri destekleyip müşterisi olması. Biz de egirişim olarak bu tür gelişmeleri paylaşmaktan oldukça memnunuz.

Bir dünya markası haline gelen ve girişimleri desteklemek noktasında adım atan Nusr-et, restoranlara özel menü uygulaması yapan ve sizlere gelişmelerini paylaştığımız yerli girişim FineDine ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, restoranlarında girişimin menü uygulamasını kullanmaya başladı.

2016 yılında bilgisayar mühendisi Adil Burak Kılıç ve yüksek elektronik mühendisi Duygu Kutluoğlu Kılıç tarafından kurulan FineDine, Ağustos 2017’de Fırat İşbecer’den yatırım aldı. Nisan 2018’de ise 500 Startups’ın hızlandırma programına seçildi. Ocak 2019’da ikinci yatırımını Hande Enes’ten aldı. Sonrasında ise Temmuz 2019’da Kuveyt merkezli Savour Ventures’tan üçüncü yatırımını aldı.

FineDine, restoranların menülerini misafirlerine Tablet Menü, Mobil Menü ve Kiosk çözümleri üzerinden sunabildikleri bir platformdur. Tüm çözümler sipariş yönetimi, geri bildirim, kolayca menü değişikliği yapma ve satışa destek olan farklı özelliklerle restoranlar için karlılığı artırıyor. FinDine’ın kullanıcı dostu paneli üzerinden menüdeki görüntülenme sayıları takip edilebiliyor, böylece işletmeler misafirlerinin tercihlerine göre hızlı bir şekilde değişiklik yaparak menülerini en verimli ve karlı haline getirebiliyorlar.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hizmet sektörünü oldukça fazla etkileyen COVID pandemiği sebebiyle fiziksel teması azaltma sürecinde dijital menüler oldukça önem kazandı. Bu sebeple Nusr-Et de Nusr-Et Steakhosue, Saltbae, Kebapçı Etiler ve Cafe Di Dolce markalarında dijitalleşme sürecini hızlandırdı. Türkiye, Amerika, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve Yunanistan’daki mevcut tüm şubelerde FineDine Mobil Menü kullanılmaya başlandı. Böylece misafirler masalarında bulunan QR kodu cep telefonlarıyla okutarak menüyü tüm içeriğiyle görüntüleyebilecekler. Kendi telefonları üzerinden siparişlerini mutfağa ileten misafirler personelle sadece servis aşamasında etkileşimde olacak. Bu sayede herkes için en güvenli ortamın sağlanması hedefleniyor.

Nusr-Et bünyesindeki tüm markaların menüleri Haziran 2020 itibariyle yemeklerinin en güzel görselleri, açıklamaları ve sipariş sürecini kolaylaştıran detaylı bilgileriyle FineDine Mobil Menü üzerinden sunulmaya başlandı. Menüyü pek çok dilde sunma imkanı ile dünyanın her yerinden gelen misafirler tüm sorularının cevaplarını rahatlıkla FineDine Mobil Menü’de bulabilecekler ve hiçbir destek almadan siparişlerini tamamlayabilecekler.

64 ülkede 1100’den fazla işletmeye hizmet veren FineDine, farklı işletme tarzlarına özel çözümleriyle dijitalleşmenin kaçınılmaz olduğu restoran sektöründe hergün daha da büyüyerek portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Orta Doğu, Güneydoğu Asya ve A.B.D. pazarında da büyümeyi hedefliyor.

Girişimi yıllardır yakından takip ediyoruz, yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.

Güncel İçerikler