FineDine, Kuveyt merkezli Savour Ventures’tan yatırım aldı

Duygu Kutluoğlu Kılıç ve Adil Burak Kılıç tarafından kurulan yerli girişimlerimizden FineDine, yemek deneyimini interaktif dijital tablet menüleriyle dijitalleştirerek, işletmelerin satışlarını ve müşteri bağlılığını artırmalarına yardımcı olan bir SaaS menü yönetim platformudur.

Kurucularından doğrudan aldığımız bilgiye göre FineDine, Orta Doğu’nun ilk gıda dikey hızlandırıcısı olan Savour Ventures‘tan bir yatırım aldı. Henüz yatırımla ilgili değerleme veya tutar açıklanmadı. Savour, ürün ve hizmetlerini pazara daha hızlı getirebilmek için MENA’nın Gıda Startup ​​ekosistemini desteklemeyi amaçlayan Kuveyt merkezli bir VC (Venture Capital) ve hızlandırıcı programıdır.

52 ülkede kullanılan FineDine özellikle Kuveyt, Suudi Arabistan ve BAE (Birleşik Arap Emirlikleri)’de 800 fazla müşteriye hizmet veriyor.

Yakında masanızdan ödeme yapabilmenizi sağlayacak olan FineDine uygulaması üzerinden garsona ihtiyaç duymadan sipariş verebiliyorsunuz. FineDine, yemek ve mutfak arasındaki süreci hızlandırmayı hedefliyor. FineDine ayrıca restoran yöneticilerinin, menü ve hizmet performanslarında analitik verileri sunarak doğru kararlar almalarına da yardımcı oluyor.

Yeni bilgiler aldıkça paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler