Rapunzel: Güzellik hizmetlerini istediğiniz yere çağıran yerli girişim

Rapunzel, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu anda ve bulunduğu yerde güzellik hizmeti almasını sağlayan bir girişimdir.

Barış Bilen Vural​, ​Zeynep Asalı Vural​, ​Utku Özay​ ve ​Nuran Şükran Pakdemirli​ tarafından kurulan ​Rapunzel​, yaklaşık 6 ay içinde geliştirildi. Tüm kuaför ve güzellik hizmetleri uygun fiyatlarla tek bir platformda topluyor.

Rapunzel ile seçtiğiniz yer ve saatte manikür, pedikür, cilt bakımı, ağda, microblading, kalıcı uygulamalar gibi pek çok hizmeti istediğiniz güzellik uzmanının profilini ve referanslarını inceleyerek alabilirsiniz. Rapunzel’deki tüm güzellik uzmanları profesyonel operasyon ekibi tarafından mülakatla onaylanmış, uzmanlık sertifikaları ve adli sicil kayıtları kontrol edilmiş ve gerekli eğitimleri almış profesyonel kişilerden oluşuyor. Sadece kadın güzellik uzmanları sisteme dahil ediliyor ve sadece kadın kullanıcılar Rapunzel’den hizmet alabiliyor.

Önümüzdeki dönemde kozmetik markaları ile işbirlikleri yapmayı da planlayan Rapunzel, uçtan uca bir deneyim sunmayı hedefliyor. Paylaşılan bilgilere göre 25 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Rapunzel platformunun içinde şu an için 100’e yakın güzellik uzmanı bulunuyor.

Rapunzel kurucusu ve CEO’su Barış Bilen Vural, Rapunzel uygulaması ile hem kuaförlerin ve güzellik sektörünün dijital dönüşümünü gerçekleştirmeyi hem kadın istihdamını ve ekonomiye katılımı artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Türkiye’deki diğer örnekleri olarak Beautico ve Melo‘yu inceleyebilirsiniz.

Güncel İçerikler