Girişimcilik Vakfı’nın yedinci dönem başvuruları açıldı

Girişimcilik Vakfı, 2014 yılından itibaren Türkiye’nin üreten ve değer yaratan ülke olma yolundaki dönüşümünü girişimcilik ile hızlandırmak vizyonu ile kurulan ve girişimcilik kültürünü oluşturmak, yaygınlaştırmak misyonu ile çalışıyor.

Bu vizyon ve misyon doğrultusunda, 17-24 yaş aralığındaki üniversite öğrencisi olan, girişimcilik potansiyeli yüksek gençler için özel olarak dizayn ettikleri Fellow Programı‘nı geliştirdiler. Hedef olarak, 7. döneminde de gençlerin girişimcilik potansiyellerini 5 aşamada bilimsel bir seçim sistemi ile ölçerek beceriler geliştirecekleri süreçler oluşturmak, ilham ve doğru network ile bir araya getiriyor.

Programın ana amacı girişimci genç liderleri desteklemek olduğu için, fikre değil insana yatırım yapmayı benimsemişler. Bu çerçevede programa katılan ve fellow olmaya hak kazanan gençler bu yıl, hibrit model ile hem online hem de offline olarak içeriklere, uzmanlara, eşsiz bir networke, yenilikci metodları deneyimleme şansına sahip olabilecekler. Seçilen fellow’lar 12 ay boyunca 500 TL burs alıyor.

Bu yıl da Fellow Programı #fellow2020 için başvuruları almaya başladı ve 12 Temmuz 2020 saat 23:59’a kadar devam edecek.

Fellow programının yedinci dönemine; Şimdi Başvurun

Güncel İçerikler