GİRVAK Fellow Programı, yeni dönem başvuruları başladı

2014 yılında Türkiye’de girişimcilik kültürünü yerleştirmek amacı güden bir grup iş insanı ve girişimci tarafından kurulan Türkiye Girişimcilik Vakfı (GİRVAK), 17-24 yaş arasındaki gençleri bulup onları birey olarak donanımlı hale getirmeyi amaçladığı Fellow Programı'nın yeni dönemi için başvuruları açtı.

2014 yılında Türkiye’de girişimcilik kültürünü yerleştirmek amacı güden bir grup iş insanı ve girişimci tarafından kurulan Türkiye Girişimcilik Vakfı (GİRVAK), 17-24 yaş arasındaki gençleri bulup onları birey olarak donanımlı hale getirmeyi amaçladığı Fellow Programı’nın yeni dönemi için başvuruları başladı.

Program, gençlik programına katılan üniversite öğrencisi gençlere ve mezunlara geniş bir networkün kapısını açıyor. Rol modelleri ile tanışma fırsatı elde eden gençler kendi hikayelerini yaratmak için ilham alıyor ve kendilerini geliştirmek için GİRVAK’ın verdiği burstan faydalanarak güçleniyorlar.

Türkiye Girişimcilik Vakfı’nın düzenlediği Gençlik Programlarında 2014 yılından bu yana 600.000’e yakın başvuru aldı. Bugün 269 Alumni (mezun olmuş), 76 Fellow ve 55 Challenger ile 400 kişilik bir aile oluşturdu. 

GİRVAK Fellow Programı’na katılmak isterseniz buradaki linkten başvuru yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler