Startup Wise Guys’ın Fintech girişimler için yatırım programı başvuruları açıldı

Seçilen girişimlerin ilk etapta 100 bin Euro’ya kadar yatırım alacağı ve 5 ay boyunca yoğun bir hızlandırmadan geçeceği dördüncü Startup Wise Guys‘ın FinTech Yatırım Programı’nın başvuruları açıldı.

2012 yılından itibaren 185’den fazla girişime yatırım yapan, Estonya merkezli erken aşama yatırım fonu Startup Wise Guys, Fintech girişimleri hedefleyen yeni programının başvurularının açıldığını duyurdu. Yatırım yaptığı girişimleri ilk çekirdek yatırımları ve sonrasında gerçekleşen 3 aylık yoğun programlar ile destekleyen Startup Wise Guys, program sonrası girişimlere 250 bin Euro’ya kadar tekrar devam yatırımı yapıyor. Şu ana kadar 4 başarılı çıkışa (Exit) sahip olan Startup Wise Guys’ın portföyünde yer alan girişimciler 51 farklı ülkeden geliyor.

Daha önceki yıllarda düzenlediği Fintech programları ile 30 Fintech girişime yatırım yapan Startup Wise Guys, bu sene düzenlenecek programı için de finansal teknolojiler başta olmak üzere yeni çözümler geliştiren girişimlerin başvurularını bekliyor. Programa, finansal teknolojilerin yanında, siber güvenlik, sigortacılık, regülasyon teknolojileri ve gayrimenkul teknolojileri gibi alanlarda çözümler geliştiren girişimler de başvuru yapabilir. Fikir aşamasından itibaren hali hazırda geliri olan girişimleri de hedefleyen program, kabul edilen girişimlerin seviyelerine uygun destek paketleri sunuyor. Program içerisinde seçilen girişimlere destek olmak üzere 250’den fazla uluslararası mentor ve uzman yer alıyor.
Ekim ayında başlayacak olan ve dördüncü kez düzenlenen Fintech Programının başvuruları 28 Ağustos’a kadar devam ediyor, başvuru sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler