Studio Canlı: İyi yaşam uzmanlarından canlı dersler alabileceğin platform mobil uygulaması

Türkiye’den çıkan girişimleri paylaştığımız serimizde sizleri mobil uygulama girişimi Studio Canlı Dersler ile tanıştıralım.

Erhan Ali Yılmaz ve Nilay Aydoğan tarafından İstanbul’da kurulan Studio Canlı Dersler; kullanıcıların Mindfulness, diyet, spor, psikoloji, güzellik, bakım ve anne çocuk eğitimleri gibi konularda uzman eğitmenlerden ders ve danışmanlık alabileceği bir platformdur. Konusuna göre isterseniz bire bir isterseniz de grup derslerine katılabiliyorsunuz.

Coronathon Türkiye hackathon yarışmasının da kazanan projelerinden Studio Canlı Dersler uygulaması, aslında bir pazar yeri olarak da konumlandırılabilir. Buradaki uzmanlar girişiminin kendi eğitmenleri değil, ders vermek isteyen eğitmenlerin girip profil oluşturup ve onaylandığı takdirde de gelir elde edebildiği bir platformdur.

Studio Canlı Dersler uygulaması

Evinden Psikolojik destek almak, yoga yapmak, mindfulness öğrenmek, spor yapmak beslenme uzmanıyla çalışmak isteyen insanlarla konunun diplomalı / sertifikalı özenle seçilmiş uzmanlarını online ortamda, canlı, yüz yüze ya da grup seminerleriyle bir araya getiriyor. Yaklaşık 2 ay önce faaliyetlerine başlayan girişim, bu süre zarfımda 300 den fazla seminerde binlerce kişiye hizmet verdi.

Erhan Ali Yılmaz‘dan aldığımız bilgi doğrultusunda; Studio Canlı Dersler uygulamasının amacı, her ne sebeple olursa olsun evde olan bir insanın gerçek bir iyi yaşam uzmanına rahatlıkla ulaşabilmesi amacıyla yola çıkmış. Çoğumuz spora yazılıyoruz ya da gitmiyoruz. Bazen trafik. Bazen hava koşulları. Kendimizie iyi gelecek çoğu aktiviteye ulaşamıyoruz. Üstüne günlük hayatımızın neredeyse %90 kapalı yerde geçiriyoruz. Bunun meydana getirdiği sorunlara sosyal ve lojistik anlamda yenilikçi bir çözüm getirmek için girişimi hayata geçirdiğinin bilgisi aldık. Uygulamanın amacı evden çıkmadan gerçek canlı bir deneyimi eve getirmekmiş.

Erhan Ali “Studio Canlı Dersler Uygulaması İyi yaşam alanının tamamını kapsayan dünyadaki ilk canlı görüşme pazaryeri. Teknolojisi sayesinde sadece 1-1 görüşme değil, 100 kişiye kadar seminerleri de destekliyor. Ve seminerlerde dahi her katılımcı dilerse yüzünü gösterebilip sesini duyurabiliyor, tıpkı sınıf ortamı gibi.”

Yeni girişimleri paylaşmaya devam edeceğiz. Studio Canlı Dersler’le ilgili yeni gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler