Kiğılı, web sitesi üzerinden market ürünleri satışına başladı

Türkiye’deki markaların internet siteleri üzerinden ana odağı dışında farklı kategorilerde satışlara başladığına zaman zaman şahit oluyoruz.

COVID-19 nedeniyle evde bir eksiğiniz kalmasına mottosuyla Kiğılı, internet sitesi üzerinden menülerden de ulaşabileceğiniz üzere Market & Ev kategorisinden market ürünlerinin satışına başladığını duyurdu. Siparişlerde 75 TL ve üzeri kargo bedava olduğunu görüyoruz.

Kiğılı’nın market bölümündeki alt kategorilerine baktığımızda temizlik ve kuru bakliyat’a odaklandığını görüyoruz. Uzun ömürlü ve bozulma riski çok düşük ürünlere yönelmiş durumda. Muhtemelen çikolata ve benzeri gibi ürünlere girmeyeceğini tahmin ediyoruz veya bu kategoride istediği sonuçlara ulaşırsa, market bölümün başlı başına bir platform yaparak, bu alana da özel bir şekilde odaklanabilir. Şimdilik tek bildiğimiz operasyonu kolay ürünler ile bu işe başlamış olması.

Türkiye’de #evdekal çağrılarının başlaması ile eticaret sektörüne olan ilgi ve odağın artması, mevcut platformlar kendilerine sistemi daha iyi nasıl geliştirebilirim ve neler ekleyebilirim sorusunu sorulmasına neden oldu.

Kiğılı’dan yeni bilgiler aldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler