Lenovo dünyanın ilk 5G destekli dizüstü bilgisayarını CES 2020’de duyurdu

Las Vegas’ta düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2020 hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın geleceğine yön veren teknolojilerin tanıtıldığı fuarda 5G altyapısı da en dikkat çekici konulardan biriyken Lenovo, dünyadaki ilk 5G destekli dizüstü bilgisayar Lenovo Yoga 5G‘yi duyurdu.

Lenovo Yoga 5G Özellikleri

Lenovo’nun alışılagelmiş Yoga serisi dizüstü bilgisayarlarına yakın bir tasarım ve kullanıcı deneyimi sunan Lenovo Yoga 5G, dünyadaki tüm 5G ağlarına bağlanabilme özelliği taşıyor. Böylelikle bölge fark etmeksizin Lenovo Yoga 5G ile kullanıcılar kesintisiz 5G hizmetinden yararlanabiliyor.

5G teknolojisinden en iyi şekilde yararlanabilmesi için üzerinde 9 adet anten konumlandırılan Lenovo Yoga 5G gücünü Qualcomm Snapdragon 8cx 5G plaformundan alıyor. 14 inçlik Full HD çözünürlüklü ve 400 nit parlaklığa sahip ince çerçeveli dokunmatik ekranıyla keyifli bir kullanım vaat eden Lenovo Yoga 5G, 360 derece katlanabilir yapısıyla standart ikisi bir bilgisayar deneyimi yaşatıyor. 1.3 kilogram ağırlığıyla taşınabilir olan Lenovo Yoga 5G standart işlerinizi yapabilmeniz için teknik gereksinimleri karşılıyor.

Henüz satış fiyatı açıklanmayan Windows 10 ile çalışan Lenovo Yoga 5G’nin ilkbahar döneminde satışa çıkacağı düşünülüyor.

Güncel İçerikler