Şirketlerin içerisine konumlanan mini market Rofoods, 660 bin Euro yatırım aldı

Yapay zekâ ve mobil ödeme teknolojilerini kullanarak işyerlerinde ve rezidanslarda self-servis market işletmeciliği yapan yerli teknoloji girişimi Rofoods, 660 bin Euro yatırım aldı.

Yapılan bu yatırım turuna; Selim Edin, Kenan Çolpan, Erdal Kesrelioblu, Fırat İşbecer, İsmail UzelliUmur Özal ve birkaç yabancı yatırımcı katıldı.

Kasiyersiz hizmet veren Rofoods mikro marketler, kullanıcılarının sandviç, yemek, kahve gibi 300’ün üzerinde yiyecek ve içecek çeşidine 7/24 ulaşmasını sağlıyor. Mikro marketler bu sayede şirket çalışanlarının da ihtiyaçlarını karşıladığından, çalışanların memnuniyetini ve verimliliğini arttırıyor.

Rofoods aldığı bu yatırımı ağırlıklı olarak büyümede ve yeni marketlerin açılışında kullanacak. Bunun yanında sahip oldukları teknolojileri geliştirmek için de bir bütçe ayırdılar.

Rofoods’in hedefi teknolojiyi iyi kullanan bir perakende zinciri olmak ve işyerinde çalışan memnuniyeti ve verimliliğini artırmak için işyerinde sunulan yeme-içme hizmetini en iyi şekilde geliştirmek.

Rofoods kurucu ortağı ve CEO’su Güven Hanege: “Rofoods’u bir sonraki aşamaya taşımak, yakaladığımız hızlı büyüme ivmesini sürdürmek için gerekli olan bir yatırımdı. Girişimimizin eriştiği büyüme hızı, ekip ve yatırımcılarımızın bize olan güveni sayesinde bu yatırım turunu planlarımıza uygun olarak kapattık. Bu yatırımla, işimize ve büyümeye konsantre olup planlarımızdaki bir sonraki kilometre taşı olan erişilen kişi sayısını 2 katına çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.

Rofoods’la ilgili yeni gelişmeleri sizler için paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler