Spor yaparken sosyalleştiren uygulama Sweaters, 3 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

Spor yaparken sosyalleştiren mobil uygulama olarak konumlandırılan Sweaters, 3 milyon TL değerlemeyle yatırım aldığını açıkladı. Tahminimizce 300 bin TL’den fazla yatırım aldı. Girişime ilk kez yapılan yatırım turuna Monitise MEA Genel Müdürü Fırat İşbecer, Ünlü basketbol oyuncusu ve melek yatırımcı Sinan Güler, Vepa Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan, Dore Grup Mali İşler Müdürü Kaan Boyner ve Umur Özal katıldı.

Sweaters, Melis Abacıoğlu Sezener ve Elif Boyner tarafından kuruldu. Uygulama spor odaklı organizasyonlar etrafında iletişime geçmesini sağlıyor. Ayrıca siz de etkinlik oluşturabiliyorsunuz.

Spor markalar için de uygulama üzerinden kullanıcılara ulaşmasını sağlıyor. Uygulama marketlerinden 17 binden fazla indirilen girişimde, 2 bine yakın etkinlik oluşturuldu ve 2 binden fazla kişi de bu etkinliklere katıldı.

İlk hedefi olarak da 1. yıllık süresi olan Mayıs 2018’e kadar, 100 bin kullanıcıya ulaşmak var. Biz de önümüzdeki zamanlarda oluşan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Ayrıca paylaşmakta fayda var. Sinan Güler, bir sporcu olduğundan ‘spor dikeyindeki’ girişimlere ilgi gösteriyor. Kendisi daha öncesinde akıllı sporcu bilekliği geliştiren Inovatink’e de yatırım yapmıştı.

Güncel İçerikler