Koçtaş ilk online pazaryeri mağazasını GittiGidiyor’da açtı

GittiGidiyor, ev, dekorasyon ve yapı market kategorilerine ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş‘ı dâhil etti.

Gerçekleştirilen bu önemli işbirliği kapsamında ilk kez bir online pazaryerinde mağaza açan Koçtaş, banyo ve mutfak ürünlerinden aydınlatmaya, el aletleri ve hırdavat ürünlerinden dekorasyona kadar toplam 11 kategoride binlerce çeşit ürünü GittiGidiyor kullanıcılarıyla buluşturdu.

“Yapı market & tadilat kategorisi hızla büyüyor”

Platformlarında bir önceki yıla göre bu yılın ilk yarısında en çok büyüyen kategoriler içinde ilk sırada yapı market & tadilat kategorisinin geldiğini hatırlatan GittiGidiyor Genel Müdürü ve eBay MENA Bölge Direktörü Öget Kantarcı, “Günümüzde hem profesyoneller hem de evde tadilatını kendi yapan pek çok kişi, tüm bu ihtiyaçları için internet üzerinde kolayca alışveriş yapabilmenin konforunu tercih ediyor. Bu anlamda yapı market & tadilat kategorisi platformumuzda son dönemde en çok büyüyen kategorilerin başında yer alıyor. Biz de kullanıcılarımızın bu yoğun ilgisini göz önünde bulunduruyor, daha çeşitli ve kaliteli ürünleri onlarla buluşturmak için önemli işbirlikleri yapıyoruz” diye konuştu.

“Koçtaş’ı platformumuza dâhil etmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz”

Perakendenin güçlü oyuncularının e-ticaret platformlarında ve online pazaryerlerinde yerlerini almalarının çok önemli olduğunu vurgulayan Kantarcı, “Klasik perakendeciler bu sayede hem kendilerini ulaşmak istedikleri kitlelere daha fazla yaklaştırabiliyor hem de satış kanallarını artırabiliyor” şeklinde konuştu. Öte yandan, daha fazla perakende oyuncusunun e-ticarete entegre olmasının e-ticaret sektörüne katkı sağlayacağını belirten Öget Kantarcı, bu doğrultuda Koçtaş gibi büyük ve güçlü bir markayı GittiGidiyor’a dâhil etmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

Güncel İçerikler