17 yıl önce startup olarak doğan GittiGidiyor bugün startup’ları, müşterisi olarak destekliyor

Türkiye’nin ilk online pazaryeri GittiGidiyor, bugün onlarca startup ile birlikte çalışarak onlara işlerini büyütme fırsatı yaratıyor. Kısacası bir startup dostu şirket gibi startup’ların müşterisi oluyor. Yerli girişimlerin önünün açılmasının ülke ekonomisine katkı sağlayacağına dikkat çeken GittiGidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı, “17 yıl önce bir startup olarak yola çıkan GittiGidiyor, bugün Türkiye’nin en büyük teknoloji şirketleri arasında. Benzer başarı hikâyelerinin yazılması için startup’ları her platformda desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Büyük veri ve yapay zekâ çözümleri alanında Tarentum, bulut çözümlerinde VNGRS, çevik (agile) dönüşümde ACM-Software ve SEO alanında Kriko; GittiGidiyor’un teknoloji alanında çalıştığı startuplar’ın başında geliyor. Dijital pazarlamada Ocak 2017’den bu yana Metrics34 Reklam Ajansı’yla çalışan GittiGidiyor, içerik pazarlama tarafında sosyal anket platformu Poltio ve prodüksiyon kısmında ise ilk müşterisi olduğu Carbonworks ile faaliyetlerini 2016’dan beri sürdürüyor.

Öget Kantarcı “GittiGidiyor’un başarısı örnek olmalı”

Öget Kantarcı, tüm şirketlerin yaratıcı, yenilikçi ve ciddi bir ihtiyaca odaklanan startup’lara vereceği desteğin son derece önemli olduğunu belirtti. 2001 yılında GittiGidiyor’un da bir startup olarak yola çıktığını belirten Kantarcı, “Bugün GittiGidiyor, Türkiye’nin teknoloji temelli en büyük şirketleri arasında yer alıyor. 2011’den itibaren de yolumuza küresel e-ticaret liderlerinden eBay’in şirketi olarak devam ediyoruz. GittiGidiyor’daki başarı hikâyemiz örnek olmalı; çünkü yeni girişimlerin desteklenmesinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor” şeklinde konuştu. GittiGidiyor’un startup dostu bir kimliğe sahip olduğunun altını çizen Kantarcı, şöyle devam etti: “Önümüzdeki yıllarda da bu stratejiyi uygulamayı ve startup’ların büyümelerine katkı sunmayı elimizden geldiğince sürdüreceğiz. Bu destekler en nihayetinde değerli fikirlerin ve yerli girişimlerin önünün açılmasını sağlayarak ülke ekonomisine katkı sunuyor.”

Güncel İçerikler