Aynı anda 5 farklı bitki yetiştirebileceğiniz Akıllı Saksı Plantone, fon desteğinizi bekliyor

Aynı anda 5 farklı bitki yetiştirebileceğiniz, otomatik sulama sistemi, led ışıklar gibi özelliklere sahip hem evde hem ofiste kullanabileceğiniz akıllı saksı Plantone, kitlesel fonlama platformu Arıkovanı‘nda desteklerinizi bekliyor. Bu bağlantıdan kampanyaya ve detaylarına ulaşabilirsiniz.

Akıllı Saksı Plantone, bitki bakımını uzaktan kontrol edilebilmesine imkan tanıyan bir uygulama olarak göze çarpıyor. Akıllı ışık sensörü ile eşleştirilmiş bir su deposu sayesinde sulama konusundaki sorunlar sona eriyor. Plantone, 5 farklı türü yetiştirme şansı sunan aydınlatma, sulama ve ekim sistemi olarak da tanımlanabilir. Bitkilerle dolu bir yaşam ortamı oluşturmak isteyenler bu uygulamayı keyif alarak kullanabilir.

Plantone nasıl kullanılır?

Plantone, akıllı telefonunuz yardımıyla çalışıyor. Akıllı telefonunuza indirdiğiniz uygulama her şeyi kontrol etmenize imkan tanıyor. Çeşitli sebeplerle evinizden uzak kalmak zorunda kaldığınız durumlarda bile uygulama yardımıyla bitkilerinize gerektiği değeri gösterebiliyorsunuz. Ayrıca her bitki türüne uygun otomatik sulama planlaması da harika bir özellik olarak uygulama dahilinde sunuluyor.

Plantone özellikleri ve avantajları nelerdir?

Plantone, bitki yetiştirmekten hoşlananlara pek çok avantaj sağlayan bir uygulama. Mobile uygulama sayesinde bitkilerinizden uzakta kaldığınız durumlarda bile bitki bakımınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. Plantone’nin bir diğer avantajı ise gerçek zamanlı müdahale imkanı sunmasıdır. Ayrıca uygulama sayesinde bitki yetiştirme ayarlarını değiştirebilir ve bu sayede bitkilerinizi sağlıklı ve mutlu bir şekilde yetiştirebilirsiniz. Uygulama ile bitkilerin yetiştirilmesi son derece kolay bir hale geliyor ve sürdürülebilir ve hızlı bir büyümenin de önü açılmış oluyor. Bitkilerin hayatımıza kattığı güzellikler de düşünüldüğünde bu uygulamanın değeri daha da anlaşılıyor.

Güncel İçerikler