YapıRadar, Güler Holding’den 10 milyon TL değerleme üzerinden 600 bin TL yatırım aldı

2019 yılının son aylarını yaşarken, yeni yatırım haberleriyle sizleri bilgilendirmek, girişim ekosistemine 2020’de daha umutla bakmamızı sağlıyor.

8.200’ü aşkın güncel inşaat projesinin ve bu projelere ait satın alma taleplerinin yer aldığı online bir pazar yeri YapıRadar.com, aldığımız bilgilere göre Güler Holding‘den 10 milyon TL değerleme üzerinden 600 bin TL yatırım aldı.

AVM, konut, ofis, sanayi tesisi, hastane ve sağlık merkezleri, otel, villa ve okul gibi birçok üst yapı inşaatının bilgilerinin yer aldığı ve kapalı devre bir sistem olan YapıRadar.com, müteahhitler ile tedarikçileri bir araya getiren bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Projelerin satın alma bilgilerine ek olarak, satın almadaki yetkililerin iletişim bilgileri, projelerin konumları ve yüklenici firmaları gibi birçok önemli detayın yer aldığı YapıRadar.com’a şu ana kadar 200’ü aşkın kurumsal firma üye olduğu gibi, 30 kişilik kadrosuyla faaliyetlerine devam ediyor.

Şirket aldığı bu yatırımı; yazılım, satış kadrosu ve pazarlama tarafını güçlendirmek, Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründeki büyük pazarda daha fazla tedarikçi firmayı bünyesine dahil etmek için kullanmayı planlıyor.

Girişim; şimdilik ücretsiz olarak talep ekleyebilen müteahhit firmaların, ilerleyen dönemde satın alma taleplerini üyelik modeli ile ekleyebilecekleri bir sistem oluşturarak ek gelir yaratmayı hedefliyor. YapıRadar.com’un öncelikli hedeflerinden bir diğeri de Türkiye pazarında müteahhit firmaların satın almalarını yönetmesi için ilk akla gelen marka olmak, sonrasında ise Türki Cumhuriyeler ve Mena bölgelerindeki inşaat firmalarının satın alma taleplerini ve proje bilgilerini yayına alarak Türk tedarikçi firmalara ihracat konusunda faydalar sağlamak.

YapıRadar’la ilgili olan gelişmeleri artık egirişim üzerinden takip edebilirsiniz. Yeni yatırımları da paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler