Apple, 7. nesil yeni iPad’i tanıttı

iPhone 11 modellerini duyuracağı Steve Jobs Theatre’da gerçekleşen Apple Etkinliği’nde ilk ürün duyurusu iPad’ten geldi. Apple, yeni iPhone’lardan hemen önce 7. nesil yeni nesil iPad‘i duyurdu.

Geliştirilen ekranıyla birlikte daha iyi bir deneyim sunan 7. nesil iPad sahip olduğu teknik özellikler ve Apple Pencil desteğiyle birlikte en uygun fiyatlı yeni nesil iPad olma niteliğini taşıyor.

7. nesil iPad Özellikleri

Yeni iPad, selefine göre 0.1 inç daha da büyütülen, 10.2 inçlik Retina ekranla birlikte geliyor. 2.5 kat daha parlak ve canlı bir ekran deneyimi yaştan 7. nesil iPad ekranında 3.5 milyon piksel ile göz alıcı bir performans sergiliyor.

iPadOS üzerine geliştirilen ilk iPad özelliğini sunan 7. nesil iPad, gücünü Apple A10 Fushion işlemcisinden alıyor. A10 Fushion, standart bilgisayar modellerine göre iki kat daha hızlı performans sağlıyor.

Tüm bunlarla birlikte 7.nesil iPad, son nesil iPad Air modelinde olduğu gibi Apple Pencil ile birlikte Apple Smart Keyboard‘ı da destekliyor. Böylelikle yeni nesil iPad sadece içerik tüketimi için değil, yaratıcılığınızı ortaya koymanız ve üretmeniz için de kullanılabilecek bir cihaz haline geliyor.

%100 geri dönüştürülebilir alüminyumdan üretilmesiyle çok daha çevre dostu hale gelen 7. nesil iPad, 329 dolardan başlayan fiyatlarla ABD’de satışa sunulacak. Türkiye’deki satış fiyatı ise henüz bilinmiyor.

Güncel İçerikler