Bir girişimin büyümesine adım adım şahit olmak: Thread in Motion

Geliştirdiği giyilebilir teknoloji platformu ile endüstriyel alanları dijitalleştirerek optimize eden yerli yüksek teknoloji girişimi Thread in Motion, artık kendi ofisine geçmek için gün sayıyor. Bu haberi ilk kez vermekten mutluluk duyuyoruz ve ilk ofis turunu çekmek için de sabırsızlanıyoruz.

Görseldeki yeni ofisinin girişi bize girişimin kurucu ortağı ve CEO’su Kadir Demircioğlu’ndan dün gece geldi. Bir girişimin büyüme sürecine ortak olmanın verdiği duygu pahabiçilemez. Türkiye Girişim Ekosistemi’nin gelişmesi için biz de ekosistemdeki gelişmeleri, yeni girişimleri, başvuruları, girişimcilik programlarını vs. paylaşarak bir farkındalık oluşturmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Bir girişimin egirişim içerisindeki hikayesi: Thread in Motion

StartersHub’da çalışmalarına başlayan Thread in Motion, ilk yatırımını StartersHub, seri üretimde işbirliği yaptığı Reisoğlu İplik ve melek yatırımcı Ebru Dorman’dan 350 bin dolar olarak aldı.

Temmuz 2017’de gerçekleştirilen Mercedes-Benz Türk startup yarışmasında büyük ödülü alan üç girişimden biri olmaya hak kazandı. Yine aynı yılın Temmuz ayında StartersHub XO girişim hızlandırma programına seçildi.

Girişim aldığı bu yatırımların hakkını veriyordu ve büyümesini hızla sürdürüyordu. Kadir Demircioğlu yeni ürün WIO‘yu ilk kez egirişim’de tanıttı.

Büyük yatırımın zamanı gelmişti ve Türkiye’nin önde gelen erken aşama teknoloji yatırımcılarından StartersHub’ın ve Vinci Girişim Sermayesi’nin liderlik ettiği turda Thread in Motion, melek Yatırımcılar Ebru Dorman, Onur Topaç ve Murat Balcı’dan 50 milyon TL değerleme ile yatırım aldı.

İlk paragrafta dile getirdiğimiz gibi yakında yeni ofisine geçecek olan girişimin ilk ofis turu ilk kez egirişim’de olacak. Yaklaşık 2-3 hafta daha zaman var. Detayları paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler