Yerli girişim Octovan ile Emlakjet, hizmetlerinde birbirini destekleyecek

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet, sektörü yeni iş ortaklıkları ile geliştirmeye devam ediyor.

Son olarak Workup’ın ilk dönem girişimlerinden Octovan ile yaptığı iş birliği ile ev arayan bireye aynı anda eşyalarını taşıtması için özel teklif sunacak. Böylelikle birbirini tamamlayan bir girişim ve bir şirket, hizmetlerinde birbirine destek olacak.

Octovan ile yapılan iş ortaklığı, ev arayışında olan kişilerin ‘nasıl taşınacağım’ sorununu çözmeye odaklanacak. Evden eve nakliyat hizmetine yeni bir soluk getiren Octovan, nakliyat hizmetlerini sorunsuz ve sabit fiyat imkanıyla kullanıcıları ile buluşturuyor. 2017 yılından bugüne kadar 5000’in üzerinde kullanıcıya hizmet veren firma nakliye sırasında değişen ücret skalasını sabit fiyat garantisi ile ortadan kaldırıyor.

Nakliye hizmetlerini belirli bir ön eleme sürecine tabi tutan Octovan bu sayede kullanıcılarını ev taşıma ve parça eşya taşıma ihtiyaçlarında en iyi nakliye firmaları ile buluşturuyor. Ev arayışında olan kişiler Emlakjet ilan sayfalarında yer alan ‘Promosyon kodu al’ butonuna tıklayarak Octovan’ın ‘Taşıyacağınız Evin Oda Sayısını Seçin’ sayfasına yönlendirilecek ve bu sayfa üzerinden; ev adresi, yeni evinin nerede olduğu, ne zaman taşınacaklarını, evlerinin oda sayısını seçerek sabit fiyat üzerinden ücretlendirmeye tabi tutulacaklar. ‘Devam et’ butonuna tıklanmasının ardından yönlendirilen ‘Ek hizmetleri seç’ sayfasından ise ücretli ek hizmet olarak verilen kolileme hizmeti, avize montajı, duvar montajı ve perde montajı gibi alternatifli hizmetleri seçebilecekler.

Son aşamada ise ‘kodu al’ butonuna tıklanarak promosyon koduna ulaşabilecekler. Uygulamanın yalnızca İstanbul’da geçerli olacağı işbirliğinde; Emlakjet üzerinden edinilen promosyon kodu ile Octovan üzerinden yapılan % 10’luk indirimin üzerinden ikinci bir % 10 indirim sağlanacak.

Güncel İçerikler