VisitorLAB: Web sitenizi ziyaretçilerinizin gözünden görmenizi sağlayan yerli çözüm

Kullanıcı deneyimlerini görselleştirerek web sitenizi ziyaretçilerinizin gözünden görmenizi sağlayan VisitorLAB, web site performansınızı arttırmanız için gerekli tüm verileri size sunan yeni bir web analitik yazılımı.

Makine öğrenmesi ile desteklenmiş VisitorLAB ile web sitelerindeki kullanıcı hareketlerinden anlamlı veriler elde edebiliyor, kullanıcılardan site ile ilgili geri bildirimler toplayabiliyorsunuz. Böylece web sitelerini ziyaretçilerin hareketlerinden elde edilmiş bilgilere göre düzenleyerek daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaratma şansı elde edebiliyorsunuz ve web sitenizin performansını arttırabiliyorsunuz.

Ziyaretçi kayıtları, ısı haritaları, funnellar aracılığı ile ziyaretçilerinizin tüm kullanım süreçlerini videolar aracılığı ile izlemenin yanı sıra, web sitenizin en çok tıklanan alanlarını, ziyaretçilerinizin nihai sonuca ulaşmak için izledikleri yolu, hangi sayfada sitenizden çıktıklarını gözlemleyebiliyorsunuz.

Console hataları tespiti ve form analizleri ile web sitenizin arka yüzünde olan ancak kullanıcı deneyimini negatif etkileyen hataların hangi sebeple oluştuğunu direkt tespit edebiliyorsunuz. Böylece yazılım ekibinizin tespit edilmiş hatayı çözme süresini hızlandırabiliyorsunuz.

Anketler ve geri bildirim araçları ile de web sitenizde gezinen ziyaretçilerin web siteniz hakkında ne düşündüğü, deneyimden memnun kalıp kalmadığı ya da ne gibi özellikler istedikleri hakkında bilgi toplayabiliyorsunuz.

VisitorLAB, ziyaretçi kayıtlarının kaydedilmesi sonucu oluşan videolardan dilerseniz küçük ya da genel kullanıcı grupları ile ilgili kullanıcı davranışlarını makine öğrenmesi algoritması ile sizler için çıkartabiliyor. Böylece her bir videoyu izleme ve videolardan data çıkarmak için harcayacağınız zamandan sizi kurtarıyor.

İlerleyen günlerde bütün bu özellikleri mobil uygulama içinde kullanmanızı sağlayacak olan VisitorLAB’i web site trafiğinize uygun farklı paketler ile kullanmaya başlayabiliyor, dilerseniz on-premise kurulum dahi yapabiliyorsunuz.

Böylelikle pazarlama, ürün yönetimi ve UX/IU tasarım ekiplerinin bir sonraki stratejilerini belirlerken direkt olarak beslenebilecekleri kullanıcı dataları elde etmiş oluyorsunuz.

Müşteri deneyimi mükemmelleştirme alanında sunduğu teknoloji girişimlerine chatbot uygulaması Yubi ile başlayan Developtica; VisitorLAB ile de müşteri deneyimi şekillendirmede sunduğu çözümlerin etki alanını genişletiyor.

Güncel İçerikler