VisitorLAB: Web analitik çözümleri geliştiren yerli girişim

Yerli girişim VisitorLAB, web sitelerindeki ziyaretçilerin site içindeki bütün deneyimlerini görselleştiren ve ziyaretçilerden direkt geri bildirimler toplayabilen web analitik uygulaması.

İnternet sitesine sahip ve özellikle gelir elde eden veya etmek isteyen ürün müdürleri, dijital pazarlama ekipleri, web geliştiriciler, UX/UI tasarımcıları, strateji ve analist ekipleri gibi web site performansını maksimuma taşımak isteyen herkes bu uygulamayı kullanabilir.

Web site ziyaretlerinden memnun kalmayan kullancılar aynı siteye tekrar girmiyor. İnternet kullanıcıları, 15 saniye içerisinde web sitesinde kalma ya da çıkma kararı alıyor. Web sitesinde 1 saniye gecikme oranı ortalama yüzde 7 oranında sitede kalma, alışverişi veya üyeliği tamamlama oranlarını düşürüyor. VisitorLAB bu ve benzeri durumların tespiti ve optimizasyonu sağlayarak İnternet sitelerini daha kullanabilir hale getirilmesi noktasında çözüm üretiyor.

Girişimin kurucusu İlyas Osmanoğulları, “Makine Öğrenmesi destekli algoritmalarla, klasik analitik öneri ve raporlarından farklı olarak okunabilir ve kullanılabilir iç görüler üretmesini sağlıyoruz. Birçok rakibimizden farklı olarak sample datalardan gerçek zamanlı verilerden analizler oluşturuyoruz.” dedi.

VisitorLAB’a üye olduktan sonra İnternet siteniz için oluşturulan script satırlarını web sitenize ekledikten sonra hizmeti kullanmaya başlıyorsunuz.

VisitorLAB, NVIDIA Inception Program‘a da kabul edilen girişimler arasında yerini aldı. Girişimle ilgili yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler