300 binden fazla kullanıcıya ulaşan seyahat uygulaması Piri’ye ücretsiz içerikler ekleniyor

Şehirleri rehberlerden dinleyerek keşfetmenizi sağlayan seyahat uygulaması Piri’nin yeni versiyonu geçtiğimiz hafta uygulama mağazasında yerini aldı. Reklam modelini yayına alan ve ücretsiz sesli seyahat içerikleri üretmeye başlayan uygulama, seyahat severlere sunduğu hizmeti genişleterek büyümeye devam ediyor.

Piri, Türkiye ve Avrupa’nın en çok seyahat edilen 24 şehrinde 90’dan fazla dijital tura ulaştı.

Piri’nin yeni versiyonunda, dijital turların yanında seyahate çıkmadan önce dinleyebileceğiniz sesli seyahat içerikleri de yer alıyor. Bu içeriklerde yolculuğa çıkmadan önce o şehre özgü hikayeler ve bilmeniz gereken detaylar sunuluyor. Kullanıcılar da bu içerikleri, bir sonraki seyahat destinasyonlarını belirlemek, planlamak ve ilham almak için dinliyor. Dijital şehir turlarının yanı sıra çocuklu aileler için yapılan doğa turlarına, lezzetli menüleri ve seçme restoranları sunan gurme rotalara, müzelerin ve şehirlerin hiç bilinmeyen yönlerini anlatan sesli hikayelere de ulaşmak mümkün.

Yeni sürümde bu sesli içerikler ödüllü reklam formatıyla ücretsiz olarak herkesin erişimine sunuluyor. İçerikler indirilmeden çevrimiçi dinlenebiliyor. Ödüllü reklamları da aylık veya senelik üyelik seçenekleriyle atlamak mümkün. Örneğin abonelik seçeneklerinden biri olan Piri Gezgin Paketi ile hem reklamları atlayabiliyor hem de çevrimdışı kullanıp içeriği indirerek her hafta yenisi eklenen içerikleri dinleyebiliyorsunuz.

2017 yılından bugüne, Piri 300 bin kullanıcı bazını aştı, tur kullanan gezgin sayısını ise 15 kat büyüttü.

Sesli içeriklerin dünyadaki yükselişini yakalayan Piri’nin yeni sürümüyle, sesli içerik alanında bambaşka bir tarz yarattığını ve zamanda esneklik sağlayan bu içerikler ile seyahat dünyasına farklı bir soluk getirdiğini söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz yıl Piri ekibinin aldığı yatırımdan bahsetmiştik, yabancı kullanıcı oranlarını da %10’a çıkaran Piri’nin yabancı kullanıcıları yoğunluklu olarak Amerika, İngiltere ve Almanya’dan geliyor. Piri ekibinin bizlerle paylaştığı bilgilere göre, İngiltere pazarına odaklanacakları dönemleri için yeni bir yatırım turuna çıkacaklarını da belirtelim.

Piri’nin yeni tasarımını ve son güncellemelerini merak edenler iOS için AppStore‘dan, Android için Google PlayStore‘dan uygulamaya göz atabilirler.

Güncel İçerikler