Biotech girişimler için BIO Startup Program başvuruları açıldı

Biotech odaklı girişimlerin başvurabileceği BIO Startup Program başvuruları açıldı. Başvurunuzu 6 Mart 2019‘a kadar bu bağlantıdan yapabilirsiniz.

AIFD (Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği) ve ReDis Innovation iş birliğinde yürütülen bu programda yer alarak; uzman eğitmenler ve sektörün önde gelen profesyonelleri ile Biyogirişimcilik Kampı’na katılma şansı yakalayacak ve girişiminizi doğru kişilerle büyüteceksiniz.

2016 yılında ilk kez düzenlenen BIO Startup Program‘ın dördüncüsü başvuru almaya başladı! 2019 yılından itibaren küresel yenilikçi ilaç firmalarını Türkiye’de temsil eden Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AIFD) tarafından desteklenecek olan ve yürütücülüğünü ReDis Innovation’ın üstlendiği Program, biyogirişimcilerin küresel bağlantılara erişiminde ve biyoteknoloji startup’larının büyümesinde hızlandırıcı rol oynamayı amaçlıyor.

Bu kampı takiben, BIOEXPO’da TÜSEB (Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı) himayelerinde düzenlenecek “Güçlü Bir Biyoekonomiye Doğru: Biyoteknolojide Öncelikler ve İş birlikleri” sempozyumunun parçası olarak BIO Startup Demo Day’de sunumlarını yapacaklar.

Türkiye’deki süreci tamamlayan ve Demo Day’de seçilen biyogirişimciler, Philadelphia’da gerçekleşecek BIO Entrepreneurship Bootcamp‘e ve BIO Convention‘a katılma, yatırımcılarla, küresel şirketlerle, inkübasyon merkezleri ile buluşma fırsatını elde edecek.

Güncel İçerikler