Dünyanın dördüncü büyük akıllı telefon markası Oppo, Türkiye pazarına girdi

Son birkaç yıldır gösterdiği başarıyla kısa sürede dünyanın en fazla akıllı telefon satışı gerçekleştiren dördüncü markası konumuna ulaşan Oppo, resmi olarak Türkiye akıllı telefon pazarına giriş yaptı.

Tüketicilerle buluştuğu ilk dönemde üst seviye akıllı telefonları hedef alarak “amiral gemisi katili” sloganıyla ortaya çıkan OnePlus akıllı telefonlarının da sahibi olan Çinli teknoloji devi Oppo, Türkiye operasyonlarının başlamasıyla birlikte ürünlerini resmi kanallar aracılığıyla Türkiye’deki müşterilerine de ulaştıracak.

Oppo’nun Türkiye operasyonundan Weijan Zhou sorumlu olacak

Oppo’nun Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaptığını duyurması ve İstanbul’daki Oppo ofisini faaliyete geçirmesiyle birlikte Oppo’nun Türkiye operasyonlarından sorumlu olacak tepe isim de açıklandı. Daha önce Lenovo Türkiye Genel Müdürü pozisyonda yer alan Weijan Zhou, bu kez Oppo’nun Türkiye’deki pazar payını büyütmesi ve daha fazla kişiye ulaşarak marka bilinirliğini artırması konusunda etkin görev alacak.

Oppo’nun şu an için Türkiye akıllı telefon pazarında hangi mevcut ürünlerini satışa sunacağı ve hangi satış kanallarında yer alacağı ise bilinmiyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre yakın bir zamanda Oppo Türkiye tarafından satışa sunulan ilk resmi cihazlar raflardaki yerini alacak.

Güncel İçerikler