Burcu Göbülük, iyzico’da Stratejilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu

Kurulduğu 2013 yılından beri Türkiye’deki en yenilikçi finans teknoloji kuruluşlarından olan fintech startup iyzico’da yeni bir üst düzey atama gerçekleşti. iyzico’nun stratejileri artık Burcu Göbülük’e emanet.

Robert Kolej’deki eğitiminin ardından üniversite eğitimi için Amerika’ya giden ve Northwestern University’de Endüstri Mühendisliği ve Ekonomi üzerine lisans eğitimini tamamlayan Göbülük, kariyerine bankacılık sektöründe başladı. New York J.P. Morgan ve London Morgan Stanley’deki görevlerinin ardından Advent International Londra ofisinde Türkiye’deki yatırımlardan sorumlu olarak çalıştı.

Bankacılık sektöründe geçirdiği 8 yılın ardından 2012 yılında Türkiye’ye dönen Burcu Göbülük, spor salonlarına “pazar yeri” olarak hizmet vermeyi amaçlayan Pozifit’i ve spor salonlarının operasyonlarını yönetmeyi amaçlayan PozifitPro’yu kurdu. 2015 yılında yatırım süreçlerinin yöneticiliğini üstlendiği Adphorus’a COO olarak katıldı. Bugüne kadar da bir çok startup’a yatırım ve strateji odaklı danışmanlık verdi.

Stratejilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldığı iyzico’da Burcu Göbülük, uluslararası ölçekteki büyüme planları, iş zekâsı, insan kaynakları ve yatırımcı ilişkilerinden sorumlu olacak.

Güncel İçerikler