Yerli girişim Pubinno ile KAREL arasında üretici-startup iş birliği yapıldı

2018 Mayıs ayında 3.tur yatırımını GBA’dan alan Pubinno, üretici firma KAREL’le Note Purchase Agreement karşılığında üretim anlaşması yaptı.

Türkiye’nin önde gelen elektronik üreticilerinden Karel firmasının bir startup’a verdiği üretim desteği, Türkiye startup ekosisteminde daha önce örneğini görmediğimiz üretici-startup iş birliği adına önemli bir dönüm noktası oldu. Karel Elektronik’in bu yaklaşımı, Pubinno’nun hızla artan satışları için büyük bir üretim desteği ve teknik know-how anlamına geliyor.

AI ve IoT tabanlı akıllı musluklarıyla ideal bira servisi sağlayan Pubinno, sağlayacağı destek ile seri üretim, Ar-Ge ve teknik destek projelerine yönelmeyi hedefliyor.

Amerika, İsrail, Hollanda, Hindistan, Almanya, İtalya ve Türkiye’de ürünleri kullanılan Pubinno, geçtiğimiz ay Kanada, Sırbistan ve Meksika’ya da distribütörlük vererek globalde büyümeye devam ediyor. Fıçı biralarda yaşanan zayiatı %20’ye kadar azaltan ve bira servisini tüm satış noktalarında standardize eden IoT firması yeni yatırımıyla global pazarlardan yeni talepler almaya devam ediyor.

Pubinno, aldığı yeni talepleri bu üretim desteği sayesinde hızla karşılamayı planlıyor, bu sayede tüm dünyaya ideal birayı ulaştırma hedefine bir adım daha yaklaşmış bulunuyor.

Güncel İçerikler