Pubinno, Galata İş Melekleri’nden 2 milyon TL’lik 3. tur yatırımını aldı

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında 4 ülkedeki yatırımcılardan (Venture Friends, Rolf Schromgens ve Alchemist Accerelator) yatırım aldığını paylaştığımız, merkezini San Francisco’ya taşıyan Türkiye’den çıkan girişim Pubinno, bu sefer Galata İş Melekleri‘nden (Galata Business Angels), 3. tur yatırım yatırım aldı.

Pubinno‘nun bu yatırım turuna tüm mevcut yerli yatırımcılarının (Fatih İşbecer, Emre Sayın, Nexus Ventures) yanı sıra GBA‘dan Nevzat Aydın, Melih Ödemiş, Kaan Boyner, Ahmet Faralyalı, Cem Çetin, Kurtuluş Eker, Önder Öztarhan ve Görkem Güven katıldı.

Pubinno Ekibi

Girişimin kurucu ortağı ve CEO’su Can Algül‘den doğrudan aldığımız bilgiye göre; “2018 için şimdiden 1600 siparişimiz var, yatırımı seri üretime ve partner kanalı genişletmeye harcayacağız.” açıklamasında bulundu.

Pubinno, fıçı biranın en verimli ve kalitesi standart şekilde servis edilmesini sağlayan yapay zeka tabanlı akıllı bira muslukları yapıyor. Sıcaklık, Basınç, Tazelik ve Bakım parametrelerini anlık takip ederek biranın her çeşidinde ve seferinde ideal kalitede servisi sağlar. Türkiye’deki fıçı biraların yaklaşık %25’i ideal kalitede sunulmamakla birlikte fıçı başına %23 zaiyat vardır. Web platformu ve mobilde ise anlık satış, envanter ve operasyon takibi kolayca yapılıp, gerekli aksiyonlar alınır.

Pubinno kullanıcıları anlatıyor:

Pubinno’nun muslukları şu an Amerika, İsrail, lmanya, Hollanda, Hindistan, İtalya ve Türkiye olmak üzere 7 ülkede 200’den fazla barda kullanılıyor. Son 4 ayda %300 büyümüyle şu ana kadar 1 milyon‘dan fazla bardak en iyi şekilde servis edildi.

Güncel İçerikler