Seçilen her ekibin 70 bin dolar alacağı Gamer’s Qube, oyun girişimcilerini bekliyor

Netmarble EMEA ve StartersHub tarafından düzenlenen mobil oyun geliştiricileri hızlandırma programı Gamer’s Qube, mobil oyunlarını dünya pazarlarına açmayı hedefleyen oyun geliştiricileriyle buluşuyor. Halihazırda mobil oyununu tamamlamış olan ekiplere toplamda 350 bin dolarlık bir yatırım fırsatı sunuyor.

Programa katılan her ekibe: 70 bin dolar!

Gamer’s Qube, halihazırda mobil oyununu geliştirmiş, hatta yayınlamış oyun geliştirme ekiplerine açık bir program. Programa başvurmak için en az iki kişiden oluşan bir ekibe sahip olmak gerekiyor. Haziran sonuna kadar sürecek başvuruların ardından, Netmarble EMEA tarafından yapılacak ön elemeyi geçen 25 oyun geliştirme ekibi arasından 5 tanesi Netmarble’ın profesyonel mentorları tarafından seçilerek programa katılma hakkı kazanacak. Programa katılan her ekibe 70 bin dolar, toplamda ise 350 bin dolar yatırım desteği verilecek.

Gamer’s Qube’a katılan ekipler bir yıl boyunca Netmarble’ın mobil oyun profesyonellerinden eğitim alma, Türkiye ve EMEA bölgesindeki 300’den fazla mentora ulaşma, StartersHub ofis alanını kullanma, oyun testleri ve haftalık pratiklerle projelerinin kalitesini ve mobil oyun geliştirme becerilerini artırma fırsatı yakalayacak. Ayrıca seçilen mobil oyunlar, dünyanın en büyük oyun yayıncılarından biri olan Netmarble EMEA tarafından yayınlanma imkanı bulacak.

Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek, “Netmarble EMEA ve StartersHub işbirliğinde başlayan Gamer’s Qube hızlandırma programıyla, Türkiye’yi mobil oyun geliştirme konusunda dünyanın sayılı merkezlerinden biri haline getirmeyi planlıyoruz. Amacımız; oyun geliştiricilerinin yanında olarak, onların stüdyo becerilerini geliştirmek, ekiplere global tecrübelerimizi aktarmak ve global pazarda başarı ihtimallerini yükseltmektir.”

2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketidir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir.

Programa bu bağlantıdan detaylı bir şekilde inceleyebilir, başvurunuzu yapabilirsiniz..

Güncel İçerikler