Patent veya faydalı modele sahip girişimciler için hızlandırma kampı: Mucit Girişimci

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi ile Tüm Mucitler İcat-İnovasyon ve Araştırma Derneği ortaklığından Mucit Girişimci programı düzenleniyor. İki kurum tarafından hazırlanan başvuruların kabul edilmeye başladığı program, patent veya faydalı modele sahip olan mucitlerin, girişimcilik ekosisteminde yer almalarını sağlamayı amaçlıyor.

Son Başvuru: 18 Haziran 2018

18 Haziran’a kadar bu bağlantıdan başvuru yapabileceğiniz Mucit Girişimci programı; patenti/faydalı modeli alınmış ürünleri ticarileştirmeyi ve Türkiye ekonomisine katma değer sağlamayı hedefliyor.

Başvuran tüm projeleri büyük bir hassasiyetle değerlendirecek olan BTM ve TÜMMİAD ekipleri, girişimcileri 5 haftalık yoğunlaştırılmış Mucit Girişimci Hızlandırma Kampı ile destekleyerek yatırımcı ile buluşturacak.

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Güdümlü Proje Desteği kapsamında faaliyetlerine devam eden Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) ile birlikte stratejik iş ortaklığı yapan TÜMMİAD, 5 hafta sürecek Yoğunlaştırılmış Hızlandırma Kampı’nda; birebir danışmanlıklar, demo günü, seminerler, eğitimler, söyleşiler, mentorluklar, bilirkişi hizmetleri, yatırımcı eşleştirme programları ile girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar sürdürecek.

Güncel İçerikler