İBB’den Şişhane Metrosu’nda kuluçka merkezi: Zemin İstanbul

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı liderliğinde yeni bir kuluçka merkezi projesi, Zemin İstanbul hayata geçiriliyor. Bu alanın Temmuz 2018’de tamamlanması planlanıyor.

Son başvuru: 15 Haziran 2018

Zemin İstanbul, projelerini hayata geçirmek isteyen girişimcileri bekliyor. Girişimciler, 15 Haziran 2018 tarihine kadar aşağıdaki başvuru formunu doldurarak Zemin İstanbul’da yer almak için ilk adımı atabilirler.

Zemin İstanbul’a başvuru yapan yapan girişimcilerin projeleri; sektör temsilcileri, başarılı girişimciler ve uzmanlardan oluşan seçici kurul tarafından ön değerlendirmeye alınacaktır.
Seçici Kurul tarafından yapılan ön elemeyi geçen girişimciler daha sonraki süreçte detaylı bir değerlendirme jüri önüne çağrılacaktır.

Jüri önüne gelen girişimcilerden projeleri ile ilgili 4 dakikalık bilgilendirici bir sunum yapmaları istenecektir. Jüri tarafından başarılı bulunan girişimciler, Zemin İstanbul Girişimcilik Hızlandırma Programı‘na katılma hakkı kazanacaklardır.

Programa katılma hakkı kazanan girişimciler, Zemin İstanbul’un açık ofis alanlarını, ekipmanlarını ve prototiplerini test edebilecekleri “Deneyimleme Merkezi“‘ni kullanma ve eğitim programlarından faydalanma haklarını elde edeceklerdir.

Şimdi bu bağlantıdan başvurabilirsiniz.

Güncel İçerikler