EvdekiBakıcım’dan ajans komisyonu vermek istemeyenler için yeni ürün: Dijital Ajans

EvdekiBakıcım kurucu ortağı Miraç Bal’dan doğrudan aldığımız son bilgilere göre; Çocuk, bebek, yaşlı, hasta bakımı konusunda kısa ve uzun süreli hizmet veren EvdekiBakıcım, Dijital Ajans ürünü ile ajans komisyonu vermek istemeyen aileler için hızlı ve kolay bir çözüm geliştirdi.

Kurucu ortak ve CEO Miraç Bal, dijital ajans ürünü ile ilgili “EvdekiBakıcım’ın iki temel hizmeti var. Birincisi saatlik olarak hizmet verdiğimiz oyun ablası ve bakıcı hizmeti, ikincisi ise tam zamanlı bakım elemanı bulma desteği verdiğimiz ajans hizmeti. Ajans hizmetinde ailenin bakıcı bulma sürecini aile deneyim uzmanlarımız yönetiyor. Bu süreci kendi yönetmek isteyen aileler için de Dijital Ajans ürününü geliştirik. Aile iş ilanı çıkabiliyor, başvuran adayları görebiliyor ve kendine uygun dijital ajans ürünlerinden birini seçerek adaylar ile iletişime geçiyor” açıklamasında bulundu.

Dijital Ajans ürününde aileler dilerse esnek paketi seçip iş ilanına başvuran kişilerin belli bir kısmına dilerse pro paketi seçip adayların tamamına ulaşabiliyor. Pro paketi alan aileler bakıcıların çok daha detaylı profilini görebiliyorlar. ”Geliştirdiğimiz bu ürün ile evde bakım ekosisteminin Linkedin’i olma konusunda önemli bir adım attık. Özellikle bakım elemanı bulma sürecini kendi yönetmek isteyen aileler bu sayede çok daha hızlı şekilde aradıkları profillere ulaşabiliyorlar.” diyen Miraç Bal önümüzdeki dönemde ürüne yeni özellikler geleceğini ekliyor.

Girişimin kurucu ortağı Miraç Bal ile doğrudan bağlantılıyız. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Kendisiyle de yakında bir röportajımız olacak.

Güncel İçerikler