Girişimleri listeleyen pazar yeri StartupMarket, ilk yatırımını aldı

Her aşamadaki girişimleri, girişimlerin destekçileri mentorlar, yatırım fonları, bireysel yatırımcılar ve servis sağlayıcılarıyla bir araya getiren StartupMarket.co, kuruluşunun 2. ayında ilk yatırım turunu tamamladı.

Sinan Güler, Ozan Kuşçu, Alpay Akdemir, Özden Sayın, Erdal Sayan, Nedim Esgin, Abdurrahman Uzun, Mehmet Onarcan gibi yatırımcılardan 750 bin dolar değerleme ile yatırım alan girişimlere özel dijital platform StartupMarket.co’nun yatırımcıları arasında aynı zamanda şirketin kurucu ortaklarından olan Mehmet Çelikol da yer alıyor.

StartupMarket.co kurucuları

Kurulduğu ay itibariyle 100’den fazla girişimi sistemine dahil eden StartupMarket.co’da şu an girişimlerin vazgeçilmezi olan 30 mentor da bulunuyor. Önümüzdeki dönemlerde girişimler, yatırımcılar ve mentorlar için sistemine kullanıcı dostu farklı modülleri de entegre edecek olan StartupMarket.co’nun çalışmaları hızla devam ediyor.

StartupMarket.co’nun kurucularından Serkan Bağçe konuyla ilgili, “Başarılı bir girişim için güçlü bir ekibin ve iyi bir fikrin yanı sıra doğru mentorlar ve doğru yatırımcılarla da ilerlemek oldukça önemli. Startup’ların, yatırımcı ve mentorların bu ihtiyacını baz alarak yola çıktığımız StartupMarket.co, ilk yatırım turunu 1.5 ay gibi kısa bir sürede tamamladığı için oldukça mutluyuz. Bundan sonraki hedefimiz bünyemize daha çok yatırımcıyı, girişimi ve mentoru dahil etmek ve yıl sonunda toplam 2000 girişime ulaşarak büyüyen girişimcilik ekosistemini desteklemek.” dedi.

StartupMarket.co Nedir?

StartupMarket.co her aşamadaki girişimleri, girişimlerin destekçileri mentorlar, yatırım fonları, bireysel yatırımcılar ve servis sağlayıcılarıyla bir araya getiren; girişimlere dair her şeyi tek noktada toplamayı hedefleyen Türkiye’nin ilk digital girişim platformudur. Bir buluşma noktası olmanın ötesinde tüm paydaşları arasındaki etkileşimi ve ortak çalışmaları artırmayı, girişimlerin daha iyi desteklenmesini, mentor, yatırımcı ve hizmet sağlayıcıların ise beklentilerine uygun girişimlerle eşleşmesini sağlamaktadır. StartupMarket.co’nun kurucu ekibi CEO’su Serkan Bağçe, Ahmet Giray Ölmez ve Mehmet Çelikol’dan oluşmakta, CMO’su Melodi Türkili ve CTO’su Oğuz Güç ortaklar arasında yer almaktadır.

Güncel İçerikler