Workinton Kuluçka Merkezi, yeni dönem girişimcilerin başvurularını bekliyor

14 şubede hizmet veren ortak çalışma alanı Workinton tarafından girişimciler için geçtiğimiz yıl hayata geçirilen Workinton Kuluçka Merkezi (Workincubation), birinci dönemini başarıyla tamamlamıştı. Şimdi ise 2. ikinci dönem çağrısını açarak, yeni girişimcilerin başvurularını bekliyor.

Girişimcilerin ve girişimci adaylarının hayallerini gerçekleştirmesini isteyen Workinton, başvuruları Ön Kuluçka, Kuluçka ve Hızlandırma adlı 3 farklı program içinde değerlendirecek.

Son Başvuru: 7 Mayıs 2018

Başvuru için: workincubation.com

Workinton Kuluçka Merkezi’ne başvuruda bulunan girişimciler ve girişimci adaylarının iş fikirleri, jürinin kriterleri doğrultusunda ön değerlendirmeye alınacak. Ön değerlendirmede başarılı olan girişimler, ihtiyaçlara göre özel olarak oluşturulmuş jürilere sunumlarını yapacaklar. Kişilik deseni ve girişimcilik endeksiyle, jüri değerlendirmesini başarıyla geçen girişimlerin eksik yönleri keşfedilerek, özel tasarlanmış eğitim programlarıyla, projelerin ticarileşmelerine destek olunacak. Eğitimlerin ardından iş fikirlerini geliştiren girişimciler, kuluçka programında, kendilerine özel oluşturulacak 6’lı Mentor Takımları ile finale hazırlanacaklar. Süreçleri tamamlayan girişimciler, final günü DemoDay sahnesinde ulusal ve uluslararası yatırımcıların karşısına çıkarak sunumlarını gerçekleştirecekler. Workinton Kuluçka Merkezi’nde gelişen parlak fikirler, DemoDay’lerde melek yatırımcılarla buluşacak. Workinton’un sunduğu geniş iş bağlantıları fırsatı ile bireysel ve kurumsal yatırımcılara erişebilecekler. Parlak fikirlerine uygun fonlar ile buluşacaklar.

Workinton Kuluçka Merkezi’nin Sunduğu Avantajlar

Workinton Kuluçka Merkezi’nde geniş iş bağlantısı (Networking), mentorluk ve danışmanlık, çalışma alanı ve altyapı desteği, bulut teknolojisi desteği, devlet destekleri danışmanlığı ile eğitim, seminer ve atölye desteği veriliyor, avantajlar sunuluyor:

  • 6’lı Mentor Takımı: Her girişimci alanında uzman kişilerden oluşan 6’lı mentor takımı ile çalışıyor.
  • Networking: Geniş yatırımcı ağıyla yakın iletişim ve sonuç odaklı görüşmeler
  • Akademik danışmanlar: Teorik bilgiler aktarılıyor, destek ve teşvikler konusunda bilgi veriliyor.
  • Sektör Uzmanlarıyla Buluşma: Girişimciler sektör uzmanları ile sık sık bir araya geliyor, özel saha bilgilerine ulaşıyor.
  • Küresel Erişim: Girişimciler, Workinton’un San Diego, Berlin gibi iş ortaklığı yaptığı coworking ağları ile global yatırım ağlarına daha kolay erişiyor.
  • Yaygın Kuluçka Merkezi: Türkiye’nin 3 büyük şehrindeki yaygın çalışma ağıyla, genç girişimciler, 13 Workinton ağını kullanıyor, işlerini daha hızlı yürütüyor.
  • Dikey Çağrı: Girişimciler özel çözümlere ulaşabiliyor ve hızlı bir şekilde yatırım süreci içine giriyor.

Workinton, Türkiye’de İstanbul, Ankara ve İzmir’deki şubelerinin yanı sıra ABD’de San Diego’da gerçekleştirdiği işbirliğiyle 14 farklı iş merkezinde, 12 bin 500 m2 alanda, 15 bin üye ile 2 binin üzerinde kurumsal firmaya coworking, Sanal Ofis, Hazır Ofis ve Toplantı Odası hizmetleri sunuyor.

Güncel İçerikler