Etkinlik keşif platformu fofomo, nerde.co tarafından satın alındı

Geçtiğimiz Mart ayının başında yeni adıyla yoluna devam eden ​nerde.co​ (eski adıyla nerdeicek.com), 1. ayını geride bıraktığı bugünlerde etkinlik keşif platformu olan fofomo​’​yu satın aldığını duyurdu. Yakın zamanda mekanların yanı sıra etkinlik de listelemeye başlayan ​nerde.co​, fofomo’nun AI ve Machine Learning teknolojileri ile daha kişiye özel ve kullanıcı odaklı bir deneyim sunmayı planlıyor.

epcsht​’in bir girişimi olan fofomo, ülkemizde İstanbul, yurt dışında ise Amsterdam, Berlin, Londra ve Paris şehirlerinde mobil ve web platformlarında hizmet veriyor. Toplamda 1175 mekan bilgisine sahip olan fofomo, 37500’den fazla etkinliği listeliyor. fofomo’nun en büyük özelliği, yapay zeka kullanarak, etkinlikleri editöriyel bir yük olmadan platforma otomatik olarak dahil edebilmesi ve etkinlik tavsiyelerinde bulunabilmesi.
Satın Almayla Beraber fofomo Kurucu Ortakları nerde.co yönetim kuruluna katıldı.

fofomo kurucu ortaklarından yönetim kuruluna CTO olarak katılan ​Tuğkan Cengiz​ Data Mining ve Machine Learning konusundaki deneyimlerini katarken, CPO olarak katılan ​Furkan Cengiz ürün geliştirme ve mobil platformlar konusundaki tecrübesiyle katma değer sağlayacak. Aynı zamanda 3 senedir 5 farklı ülkede faaliyet gösteren fofomo’nun global deneyimi nerde.co’nun gelecekteki yurt dışı planları için yol gösterici olacak.

8 şehirde mekan ve etkinlikleri listeleyen, aylık 250.000 tekil kullanıcısı olan nerde.co, Mayıs ayında yayına alınacak iOS ve Android uygulamalarıyla mekan ve etkinlik keşif deneyimini mobile taşıyacak ve ilerleyen günlerde kendi biletleme sistemi ile etkinliklere online bilet satışı gerçekleştirecek. Ayrıca kendi üyelerine özel davetiyeler ile etkinliklere giriş imkanı sağlayacak.

Güncel İçerikler