Yerli girişim StockMount’a Hande Enes ve Osman Kale’den 500 bin dolarlık yatırım geldi

Mart 2015’te Tarkan Haser liderliğinde Öcal Şeyhoğlu ve Tamer Alloh tarafından kurulan StockMount son dönemin en aktif melek yatırımcılarından Hande Enes ve Osman Kale‘den 500 bin dolar yatırım aldı.

2015 yılındaki hızlı büyümenin ardından Mart 2016’da bir spin-off olarak şirketleşen StockMount Teknoloji A.Ş. halen ODTÜ Teknokent‘te Ar-Ge faaliyetlerini sürdürüyor.

Bulut tabanlı bir e-ticaret entegrasyon yazılımı olan StockMount, sanal pazaryerleri ve e-ticaret sitelerinde ürün listeleyen satıcıların ürün listeleme, güncelleme ve siparişlerini tek noktadan yönetme gibi temel ihtiyaçlarına cevap veren bir yazılım. StockMount şu anda pazar yeri ve e-ticaret sitesi olarak 15, ERP/Muhasebe Programı olarak da 17 farklı platforma entegrasyon sağlıyor. Bulut tabanlı olduğu için StockMount kullanıcıları hesaplarını her yerden yönetebiliyorlar ve bir bilgisayara bağlı kalmıyorlar.

Kullanıcılar, ürün yükleme ve güncelleme ile ilgili kurallarını kendileri oluşturuyor. Bu kurallar bir kez belirlendikten sonra sistem tüm ürün listeleme ve güncelleme işlemlerini otomatik olarak gerçekleştiriyor. Ayrıca tüm platformlarda gerçekleşen satışları StockMount üzerinden tek tıkla faturalandırmak veya ERP/Muhasebe programına otomatik olarak aktarmak da mümkün.

StockMount kullanmak isteyen satıcılar web sitesi üzerinden kolayca üye olabiliyor ve ihtiyaç duydukları hizmetleri seçerek kendi paketlerini oluşturabiliyorlar. Sadece seçilen hizmetler için ödeme yapan StockMount kullanıcıları ilk 30 günlük deneme süresinde tüm genel hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar.

Yatırım tutarı büyümeye ve pazarlama faaliyetlerine harcanacak

StockMount CEO’su Tarkan Haser, alınan yatırımın ekibi büyütmek, teknik altyapıyı geliştirmek ve pazarlama faaliyetlerini artırmak için kullanılacağını iletiyor. Yatırımla birlikte büyümenin çok daha hızlı artacağını söyleyen Tarkan Haser, öncelikli hedeflerinin kullanıcılarına getirecekleri e-Fatura çözümü ve Amazon entegrasyonu olduğunu iletiyor. StockMount bir taraftan da ikinci ofisini açmış ve ekibi genişletmeye devam ediyor.

Çoklu dil desteği ile hizmet veren StockMount 2018 yılı içinde yurt dışı pazaryerleri için de hizmet vermeye başlayarak global pazarda da adından söz ettirmeyi planlıyor.

Güncel İçerikler